Dawcio_m Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawcio_m Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Jestem nowym użytkownikiem i jeszcze do końca wszystkiego nie wiem o tym forum mam dopiero 15 lat mimo to postanowiłem dać tu moje dzieło i chętnie się czegoś o nim dowiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrkrzysiek Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 wiesz ale link nie działa >>EDIT wiesz musisz się nauczyć robić ostre krawędzie, ale nie jest tak źle jak na początkującego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikham Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 krzywo no i jeszcze ... krzywo :) ale następny bedzie lepszy bo sam przecież widzisz jak jest wyciągnij wnioski i niepopełniaj tych samch błedów w przyszłości :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentaller Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 wnętrze lamp... oryginalne(sporo tych żarówek tam jest). reszta tak jak wyżej - krzywo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 dawcio_unikat -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku Link to comment Share on other sites More sharing options...
chveti Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 dawcio - faktycznie unikat...pogięty strasznie, Ale to są początki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maras Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Krzywo bo krzywo ale lakier fajowy. Wnętrze też się pojawiło, co prawda tylko w postaci kierownicy i samych oparć foteli, ale zawsze jest;) Jak na 15 lat i początki to bardzo ładnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javor Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 a poza tym że krzywo to widze że masz problemy z ostrymi krawędziami Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonVito Corleone Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Ja uwazam ze poprostu ten citroen jest po wypadku :P...ale bedzie lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts