Gość bl0ndynek Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Witam wszytskich to jest mój pierwsz własny model :) Chyba nawet przypomina samochód więc nie jest źle. Wciąż dopracowuję szczególiki. Finalny rander będzie w vrayu, mam jednak problem z materiałami (lakier, opony) i ustawieniami randera, więc gdyby ktoś znalazł chwilę i napisał jakąś radę będę wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 nosi na sobie sporo krzywizn (najwiecej chyba na przednim zderzaku). Rowki są za miękkie.Poza tym whoa:) ładnie jak napierwszy własny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 własny model :) a jak wygląda twój pierwszy nie własny model :] ? jesli mam być szczery to masa bugów - głównie szczeliny i krzywa karoseria :/ pokaz siatke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 wlasny model oznacza, że jest to pierwsze moje dzieło, które nie powstało w skutek czytania jakiegoś tutoriala :) A siatkę wrzucę jak tylko wrócę do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Qrcze... Ale Cię czeka "blacharka"... Oj nierówno nierówno... Ale fura fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 Dołączam siateczkę bez meshsmootha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 nie dawaj siatki opon felg i tła tylko siatke modelu i najlepiej highres ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 O kurcze... ciastolina wyszla, ale nie jest zle. Jakis ogolny ksztalt samochodu widac. Popracowalbys troszku nad chamferami, by rowki byly bardziej wyrazne i uzyskalbys ostrzejsze kanty. Aaaa... zapomnialbym: brzydki samochod. Starsza wersja lepsza. :P heh pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 Dołączam lepszą siateczkę :) Co do plasteliny to nie jest taki zły pomysł, chyba zrobię go właśnie albo z plastelinki albo na styl kreskówkowy :) Może ktoś mi podpowiedzieć jak uzyskać mateiał plasteliny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Lipiec 2005 Share Napisano 30 Lipiec 2005 jak bedziesz remderowal vrayem to w gbuffer/color mapping ustaw na exponental to nie bedzie ci tak przepalało to brzydko wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi