Napisano 23 Lipiec 200519 l Witam wszytskich to jest mój pierwsz własny model :) Chyba nawet przypomina samochód więc nie jest źle. Wciąż dopracowuję szczególiki. Finalny rander będzie w vrayu, mam jednak problem z materiałami (lakier, opony) i ustawieniami randera, więc gdyby ktoś znalazł chwilę i napisał jakąś radę będę wdzięczny :)
Napisano 23 Lipiec 200519 l nosi na sobie sporo krzywizn (najwiecej chyba na przednim zderzaku). Rowki są za miękkie.Poza tym whoa:) ładnie jak napierwszy własny model.
Napisano 23 Lipiec 200519 l własny model :) a jak wygląda twój pierwszy nie własny model :] ? jesli mam być szczery to masa bugów - głównie szczeliny i krzywa karoseria :/ pokaz siatke.
Napisano 23 Lipiec 200519 l wlasny model oznacza, że jest to pierwsze moje dzieło, które nie powstało w skutek czytania jakiegoś tutoriala :) A siatkę wrzucę jak tylko wrócę do domu
Napisano 23 Lipiec 200519 l Qrcze... Ale Cię czeka "blacharka"... Oj nierówno nierówno... Ale fura fajna :)
Napisano 24 Lipiec 200519 l nie dawaj siatki opon felg i tła tylko siatke modelu i najlepiej highres ;)
Napisano 24 Lipiec 200519 l O kurcze... ciastolina wyszla, ale nie jest zle. Jakis ogolny ksztalt samochodu widac. Popracowalbys troszku nad chamferami, by rowki byly bardziej wyrazne i uzyskalbys ostrzejsze kanty. Aaaa... zapomnialbym: brzydki samochod. Starsza wersja lepsza. :P heh pozdrawiam
Napisano 30 Lipiec 200519 l Dołączam lepszą siateczkę :) Co do plasteliny to nie jest taki zły pomysł, chyba zrobię go właśnie albo z plastelinki albo na styl kreskówkowy :) Może ktoś mi podpowiedzieć jak uzyskać mateiał plasteliny ??
Napisano 30 Lipiec 200519 l jak bedziesz remderowal vrayem to w gbuffer/color mapping ustaw na exponental to nie bedzie ci tak przepalało to brzydko wyglada :)