Spire Napisano 24 Lipiec 2005 Napisano 24 Lipiec 2005 Witam Spróbuję wziąć udział w mojej pierwszej bitwie. Będzie to skromna scenka z czołgiem na ulicach wyzwolonego miasta. Na razie zrobiłem gąsienice.
dariusz Napisano 24 Lipiec 2005 Napisano 24 Lipiec 2005 witam w bitwie i zycze powodzenia:D duzo czolgow w tej bitwie:)
JohnZi Napisano 24 Lipiec 2005 Napisano 24 Lipiec 2005 ehh kolejne cus na gasienicach, zycze powodzonka
HEKTOR Napisano 24 Lipiec 2005 Napisano 24 Lipiec 2005 Witam! No jeden z moich ulubionych czołgów :D. Jaką armatę zamontujesz 76mm,85mm czy 57mm?. Gąsienice ci nawet ładnie wyszły. Życzę powodzenia i czekam na nowe rendery. Pozdrawiam!
hkropinski Napisano 24 Lipiec 2005 Napisano 24 Lipiec 2005 gąsienice są bardzo ładne, podoba mi się, pozdrawiam i życzę powodzenia czemu prawie wszyscy robią coś na gąsienicach - przecież maszyny bojowe to nie tylko czołgi i samoloty??? ;-))
Spire Napisano 25 Lipiec 2005 Autor Napisano 25 Lipiec 2005 Czołg z grubsza jest gotowy, zrobię teraz kilka budynków
Valery Napisano 25 Lipiec 2005 Napisano 25 Lipiec 2005 ale brzdydki ten czołg! okropny! błeeee tzn nie ze brzydko go zrobiłes tylko po prostu t34 jest okropny;) od dziecka wszedzie wiedze ten czołg i już mi obrzydł. a znam ten czołg od dziecka bo w legnicy troche tego do niedawna stało w parku, na cmentarzu i jeszcze kilka luzem ;)
Spire Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Napisano 27 Lipiec 2005 Budynki już są. Później powybijam im okna i wyburzę kilka ścian. Ulicą będą jechały czołgi, a na pierwszy planie będzie barykada, zniszczone działo przeciwpancerne i zza winkla wyglądający niemiecki żołnierz z panzerfaustem. Spróbuję, żeby to wyglądało jak kadr ze starego filmu. Na razie takie robocze renderki.
Rekomendowane odpowiedzi