paw11 Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Mam Radeona 9550(128 MB DDR, AGPx8 128 bit, dvi 2 view). Gdy włączam jakąkolwiek gierke, wyświetla mi się błąd a gra się nie włancza. Przy jednej pisze że nie możę przełączyc na inną rozdzielczoś, a przy prince of persia że mam 0 MB :) pamięci nakarcie (mam 128MB) Gdy znalazłem gre która mi się włączyła, okazało się że wyświetlają mi się jakieś popier... kolory Sprzęt jest nowy ma kilka tygodni. Wydaje mi się że na początku wszystko chodziło. Jeśli ktoś wie w czym tkwi problem to prosze o porade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 przeinstaluj sterowniki albo zainstaluj jakies nowsze catalysty, a jak nie catalysty to poszukaj sterownikow "omega" a jak dalej bedzie cuś nie tego to strzel format moze cos namieszales w windowsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 ustaw ustawienia karty na domyslne [mi na optymalnych tak samo robilo na domyslnych jest wszystko oki] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 przeszukaj fora dotyczace tych gier, tam pewnie beda wiadomosci na ktorych sterach one chodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Opcja nr. 3 - kupiłeś kartę z 0MB :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw11 Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2005 Nie mam narazie przy sobie płytki ze sterownikiem, a chciałbym zainstalowa ten dołączony do karty, więc co mogę bez niego zrobic? Rowr=>Jak przestawiłeś na staandardowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 w windize 98 ---> prawym myszki--->wlasciwosci---->ustawienia---->zaawansowane--->Karta i tam z rozwijanego menu--->ustawienia domyslne karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw11 Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 A w XP? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 to tylko Bóg wie :) hem nie wiem a nie ma podobnie???? moze we wlasciwosciach karty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw11 Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 Nie:( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw11 Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 Przeinstalowałem stery i wszystko działa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi