Chalek Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 Od razu zaznaczam, ze: 1. to jest spidzik tylko 2. wiem, ze mebel jest niepraktyczny, nierealny itd, trudno, taki mi sie przysnil, dla relaksu popracowego sobie taki zrobilem. 3. ziarno rulez ;] 4. Znowu mi sie nie chcialo wymiarowac, ale w tym wypadku, to chyba lepiej. Oczywiscie do ogladania jest wersja wieksza, a nie ta z zalacznika: http://www.michalkonwicki.webpark.pl/mebel.jpg
tweety Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 fajna metalowa podłoga :D ja bym sobie takiego mebelka nie postawił. czy przy Desk nie ma buga? jest takie cos jakby załamanie.
polka dot Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 vrzydkie dla mnie :) kojarzy mi sie z wylanym jelitem :)
Chalek Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Napisano 27 Lipiec 2005 peter_muler: o masz, ale wpada. Zaraz podmienie plik. Jezzuuuuu....
rowr Napisano 27 Lipiec 2005 Napisano 27 Lipiec 2005 a mi sie podoba chociaz lozeczko takie wiezienne lekko i napewno nie dla ludzi mlodych bo by je zarwali napewno po 2 dniach :) hem oki ale biurko odpada ,za male
Chalek Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Napisano 27 Lipiec 2005 tweety: nie ma buga, tam jest zwezenie, zobacz na rzucie z gory. kome&MaGuu: hehe, dobre :] peter_muler: ale sie podoba, czy kaszana? rowr: nie myslalem o aspekcie praktycznym, ale chyba daloby sie to solidnie zamocowac [metalowymi pretami do sciany?]
chveti Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 widze że ty ostatnio jakiś kwadratowomeblany jesteś :P co do pracki j/w.
Zelazko Napisano 2 Sierpień 2005 Napisano 2 Sierpień 2005 a ja powiem, ze ciekawe. Po prostu spoko pomysl. A, ze ascetycznie... nie kazdy lubi misie i kolorowe podusie w pokoju ;)
Secator Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 hmm. no tego... ...pomysłowe, to na pewno, ale ja bym w domu czegoś takiego nie postawił :| do niczego by to niepasowało :)
adriansan Napisano 22 Listopad 2005 Napisano 22 Listopad 2005 fajne!!! ale render to chyba nie spidzik bo podłoga sie pewnie sporo liczyla hehehe:)
Virk Napisano 24 Listopad 2005 Napisano 24 Listopad 2005 a mnie sie podoba :) osobiscie lubie proste, estetyczne rozwiazania a pociagniecie wszystkiego "jedna kreska" mozna nazwac najprostszym wrecz rozwiazaniem :) imo praktycznie mebel tez by sie spisal, kwestia tylko odpowiedniego mocowania i jakosci materialu (zeby po prostu wytrzymalo). Mozna polemizowac oczywiscie nad wymiarami polek czy odstepami miedzy "sekcjami" ale wystarczyloby pewne rzeczy policzyc i mebel staje sie ergonomiczny (a to rowniez, obok estetyki, wazny element projektu - o ile nie najwazniejszy) generalnie bardzo pozytywnie pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi