Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Od razu zaznaczam, ze: 1. to jest spidzik tylko 2. wiem, ze mebel jest niepraktyczny, nierealny itd, trudno, taki mi sie przysnil, dla relaksu popracowego sobie taki zrobilem. 3. ziarno rulez ;] 4. Znowu mi sie nie chcialo wymiarowac, ale w tym wypadku, to chyba lepiej.

Oczywiscie do ogladania jest wersja wieksza, a nie ta z zalacznika:

http://www.michalkonwicki.webpark.pl/mebel.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajna metalowa podłoga :D

ja bym sobie takiego mebelka nie postawił. czy przy Desk nie ma buga? jest takie cos jakby załamanie.

Napisano

a mi sie podoba chociaz lozeczko takie wiezienne lekko i napewno nie dla ludzi mlodych bo by je zarwali napewno po 2 dniach :) hem oki ale biurko odpada ,za male

Napisano
  • Autor

tweety: nie ma buga, tam jest zwezenie, zobacz na rzucie z gory.

kome&MaGuu: hehe, dobre :]

peter_muler: ale sie podoba, czy kaszana?

rowr: nie myslalem o aspekcie praktycznym, ale chyba daloby sie to solidnie zamocowac [metalowymi pretami do sciany?]

Napisano

widze że ty ostatnio jakiś kwadratowomeblany jesteś :P

co do pracki j/w.

Napisano

a ja powiem, ze ciekawe. Po prostu spoko pomysl. A, ze ascetycznie... nie kazdy lubi misie i kolorowe podusie w pokoju ;)

Napisano

hmm. no tego... ...pomysłowe, to na pewno, ale ja bym w domu czegoś takiego nie postawił :| do niczego by to niepasowało :)

Napisano

a mnie sie podoba :) osobiscie lubie proste, estetyczne rozwiazania a pociagniecie wszystkiego "jedna kreska" mozna nazwac najprostszym wrecz rozwiazaniem :) imo praktycznie mebel tez by sie spisal, kwestia tylko odpowiedniego mocowania i jakosci materialu (zeby po prostu wytrzymalo). Mozna polemizowac oczywiscie nad wymiarami polek czy odstepami miedzy "sekcjami" ale wystarczyloby pewne rzeczy policzyc i mebel staje sie ergonomiczny (a to rowniez, obok estetyki, wazny element projektu - o ile nie najwazniejszy)

generalnie bardzo pozytywnie

pozdr.