Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jest to bardzo szczegułowy czogłg ale jeśli on osłon nie będzie miał to on chyba nie będzie miał celów bojowych bo wystarczy gość z pistolem i zabije takiego czołgistę który będzie jechał nim ogólnie mówiąc praca jest przepiękna ale daj jakieś osłony dla tego biednego czołgisty :)

• Odpowiedzi 90
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

praca jest przepiękna chyba z najbardzie szczegułowych prac niemogę się doczekać efektu końcowago. Jestem ciekaw jakie tekstury dasz.

Napisano

W sumie wiesz co... ja na tym bym zakończył modelowanie-oczywiście Mirror gąsienicy i już masz maszynę bojową - jakieś ciekawe tło - znaczy 2 plan i ładne textury i bedzie git :D

Napisano

Jak to jest czołg, to może by tak gdzieś kwałek pancerza?

Wyglada to trochę jak ze starych LEGO Technics...

Jeśli to ładnie zainscenizujesz, bedzie fajnie.

Napisano

heh same gasienice moga robic za bron :D dodaj na nie jakies kolce i wola ;] maszyna do zabijania na bliska i daleka odleglosc ;]

ps. czy kierowca bedzie osloniety jakims polem silowym albo cos ? bo snajper szybko by wykonczyl go :D

Napisano

witam, modelik cudny, a jak z ochrona pasazera?

mysle ze jakies skrawki pancerza moglby by tu wpasowac sie jakos, ew moze pogrubic lub dodac cos w rodzaju klatki bezpieczestwa jak maja rajdowcy?

Napisano
heh same gasienice moga robic za bron dodaj na nie jakies kolce i wola ;]

tak, myślałem o tym, ale założę na nie takie dwa łańcuchy i będą szły przez całą gąsienicę;-))

a co do snajpera i słabej ochrony prowadzącego, to myślę, aby dorobić zamiast człowieka specjalnego robota do tego czołgu.

pozdrawiam

Napisano

Bierz się za szofera i otoczenie. Samym dizajnem gąsienicówki się nie wykręcisz...

Zacząłbym od otoczenia jesli ci organiczne rzezy, jak np. mnie nie wychodzą.

Naprzód.

Napisano

hkropinski widze, ze tak jak ja glowisz sie jak zrobic tu pilota :P

ale pewno sobie poradzisz.

ciekaw ejstem niezmiernie w jakiej scenerii umiescisz ten czolg...

ps. jak teksturowanie? :>

Napisano

bardzo fajny koncept.. choc mam pytanko.. jak wczesniej pisales - "wlasciwiek koncze modelowanie", a gdzie by bylo cos co napedza te gasienice.. jakis silniczek konkretny ? :)

Napisano

hkropinski - skoro nieumiesz zrobic pilota/kierowce to moze najlatwiej by bylo zrobic bipeda i ladnie go ubrac :D - maska + jakis stroj, ew dodac detale ;] zawsze jest to jakies rozwiazanie :D

Napisano

Kurcze ty chłopie ponoć masz dobry komp a czas renderu !! wtf ?? :| mój model całego czołgu co ma 250000 poly z dość dobrym światłem sie renderował 5 min i to na słabym kompie.

Napisano

Hkropinski, ja czekam na otoczenie i mapowanko...

A zapuszczac zaawanasowane renderery przy previews'ach to marnowanie czasu. No.

Napisano

eeee tam, Przebajerowane, te gąsienice nadal beznadziejnie wyglądają jak szufladki jakieś. I te wszechobecne śróby. śruby sux. a tym bardziej na gąsienicy

Napisano

Cruzher: badz troszke tolerancyjny.. :D srubkow jest dobra ilosc.. przynajmniej nic sie nie rozleci.. ale mam jedno pytanko w modelu te rurki po obu stronach sa zawieszone na jakichs drutach.. od gory te druciki sa polaczone .. malo sprawny bylby ten mechanizm w rzeczywistosci.. chyba ze czegos tu jeszcze nie rozumiem.. :P

ps. fajny ten silnik.. tylko gdzie tu jakichs turbin czy tlokow moglbym sie doszukac.. :p

Napisano

dziwna stylistyka, jakaś taka kanciasta i nieproporcjonala (małe zaczepy do wielkich ogniw), troche mi nie podchodzi.

No a czasy renderingu to rzeczywiście porażka, toż to możnaby pół modelu zrobić w tym momencie.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności