Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. Jest to moja pierwsza bitwa, mam nadziej że będziecie się tu wypowiadac i pisac co zmienic, jednak niewymagajcie odemnie zadużo bo jestem początkującym użytkownikiem 3ds maxa.

A oto moje gąsienice

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mógłbyś ją bardzij porozstawać na różne strony ( gdzieś wyżej, gdzieś niżej ) bo wygląda jabybyła sklejona, nie może iść w lini prostej, proszę o siatkę, i na przyszłość leprze rendery, witam na forum i pozdrawiam!

Napisano

dodałem z przodu haki, kawałki gąśienicy po bokach , uchwyty po bokach oraz takie cypelki na wierzyczce acha i zmieniłem troche kształt włazu z przodu (pogrubiłem z tyłu żeby wyglądał jakby był tam jakis zawias)

Napisano

nadal mało detali dodaj jakąś łoptę linki jak masz z tym problem to wejdz na google na grafikę i wpisz czołg znajdzie mnóstwo czołgów i pomysłów na szczeguły

Gość WojciechZ
Napisano

Zobacz twoich konkurentow w "Kontrofensywie...". Tam jest shermanek piekny. Zobacz jak mozna pokombinowac z detalami:] A jak nie to walnij zdjecie czolgu i napisz render w maxwell albo Vray i wszyscy powiedza ze zle oswietlenie:D:D:D:D:D:D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności