hellworld Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Witam wszystkich :) Mój pierwszy model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Witamy. render jest straszny. zmień nazwę wątku. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 gdybym mial zaznaczac co jest zle to zaznaczylbym większosc zderzaka, przerwe między grillem (za duza) pozatym grill za plaski jest u gory , światla przednie nie ten ksztalt , złe zagięcia na masce , tylne swiatla zly ksztalt , linia nazwozia zla , zly bagaznik , za glebokie te rowki nad wydechami, za duze miejsce na rejestracje ... malo tu wymieniac ... Pozdrawiam , zabierz sie za poprawianie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellworld Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 gdybym mial zaznaczac co jest zle to zaznaczylbym większosc zderzaka, przerwe między grillem (za duza) pozatym grill za plaski jest u gory , światla przednie nie ten ksztalt , złe zagięcia na masce , tylne swiatla zly ksztalt , linia nazwozia zla , zly bagaznik , za glebokie te rowki nad wydechami, za duze miejsce na rejestracje ... malo tu wymieniac ... Pozdrawiam , zabierz sie za poprawianie ;) Dzięki za wskazanie błędów juz się biore za poprawki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 i zaznacz w materiale 2-sided :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellworld Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 break system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 no ładne ale za bardzo się chyba błyszczą a na samą tarcze mógłbyś dać bump a pozatym to nie czas na takie rzeczy :) kończ karoserie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Tarczówki wypaśne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 nom chyba sie za bardzo swieca ;/ a pozatym moim zdaniem to troszke nie teges robic tak szczegolowa tarcze i szczeki hamulcowe O_o no ale... ogolem pozytywnie i czekam na nastepne update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 ja sadze ze najpierw sie robi jedno a potem drugie najpierw popraw model a dopiero potem lec dalej bo tak robienie po łebkach do nikąd cie niedoprowadzi. A tarczówkę sam robiłeś czy użyłeś gotowca??, bo wydaje mi sie ze juz go gdzieś widziałem, mogę sie mylić :), pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellworld Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 ja sadze ze najpierw sie robi jedno a potem drugie najpierw popraw model a dopiero potem lec dalej bo tak robienie po łebkach do nikąd cie niedoprowadzi. A tarczówkę sam robiłeś czy użyłeś gotowca??, bo wydaje mi sie ze juz go gdzieś widziałem, mogę sie mylić :), pozdro. te tarcze mogleś juz widzieć na stronie http://www.smcars.net gdzie tez mam tego samego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellworld Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 felgi i oponki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 hellworld -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 ekhem ile te hamulce maja poly ,a ile felgi? Jak dasz cztery kola i cztery tarcze i karoserie to ci komp chyba troche scierwi co? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 od tego jest opcja hide w maxie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellworld Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 po małych poprawkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 a mógłbyś pokazać siatkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Przednie światła są za płaskie, no i te materiały :\ Ale model ogólnie ok. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellworld Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 siatka na życzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 czarny material ukrywa zbyt duso niedorobek ;) felgi bardzo cieniutkie i wydaje sie ze jak auto zahamuje przy predkosci 100km/h to sie rozpadną. Pozdrawiam ps. mozesz napisac jaki to model felg ? czy robiles je z glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellworld Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 Felgi pochodzą z modelu M6 bardziej mi sie podobały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Niezły model.... doskonała siatka;) czekam na więcej renderów. Mysle że felgi od M5 bardziej by pasowały... chociaz różnią sie tylko ilośćą szprych Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 postaraj sie pousuwac niektore trojkaty pieciakaty i szczesiokaty bo ja ich widze sporo i nie byloby problemu z ich usunieciem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Masz kilka błędów popraw są zaznaczone i maska powinna mieć chyba inny kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi