Napisano 5 Sierpień 200519 l gdybym mial zaznaczac co jest zle to zaznaczylbym większosc zderzaka, przerwe między grillem (za duza) pozatym grill za plaski jest u gory , światla przednie nie ten ksztalt , złe zagięcia na masce , tylne swiatla zly ksztalt , linia nazwozia zla , zly bagaznik , za glebokie te rowki nad wydechami, za duze miejsce na rejestracje ... malo tu wymieniac ... Pozdrawiam , zabierz sie za poprawianie ;)
Napisano 7 Sierpień 200519 l Autor gdybym mial zaznaczac co jest zle to zaznaczylbym większosc zderzaka, przerwe między grillem (za duza) pozatym grill za plaski jest u gory , światla przednie nie ten ksztalt , złe zagięcia na masce , tylne swiatla zly ksztalt , linia nazwozia zla , zly bagaznik , za glebokie te rowki nad wydechami, za duze miejsce na rejestracje ... malo tu wymieniac ... Pozdrawiam , zabierz sie za poprawianie ;) Dzięki za wskazanie błędów juz się biore za poprawki :)
Napisano 7 Sierpień 200519 l no ładne ale za bardzo się chyba błyszczą a na samą tarcze mógłbyś dać bump a pozatym to nie czas na takie rzeczy :) kończ karoserie
Napisano 7 Sierpień 200519 l nom chyba sie za bardzo swieca ;/ a pozatym moim zdaniem to troszke nie teges robic tak szczegolowa tarcze i szczeki hamulcowe O_o no ale... ogolem pozytywnie i czekam na nastepne update
Napisano 7 Sierpień 200519 l ja sadze ze najpierw sie robi jedno a potem drugie najpierw popraw model a dopiero potem lec dalej bo tak robienie po łebkach do nikąd cie niedoprowadzi. A tarczówkę sam robiłeś czy użyłeś gotowca??, bo wydaje mi sie ze juz go gdzieś widziałem, mogę sie mylić :), pozdro.
Napisano 7 Sierpień 200519 l Autor ja sadze ze najpierw sie robi jedno a potem drugie najpierw popraw model a dopiero potem lec dalej bo tak robienie po łebkach do nikąd cie niedoprowadzi. A tarczówkę sam robiłeś czy użyłeś gotowca??, bo wydaje mi sie ze juz go gdzieś widziałem, mogę sie mylić :), pozdro. te tarcze mogleś juz widzieć na stronie http://www.smcars.net gdzie tez mam tego samego posta.
Napisano 8 Sierpień 200519 l hellworld -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku
Napisano 8 Sierpień 200519 l ekhem ile te hamulce maja poly ,a ile felgi? Jak dasz cztery kola i cztery tarcze i karoserie to ci komp chyba troche scierwi co? hehe
Napisano 8 Sierpień 200519 l Przednie światła są za płaskie, no i te materiały :\ Ale model ogólnie ok. pzdr
Napisano 8 Sierpień 200519 l czarny material ukrywa zbyt duso niedorobek ;) felgi bardzo cieniutkie i wydaje sie ze jak auto zahamuje przy predkosci 100km/h to sie rozpadną. Pozdrawiam ps. mozesz napisac jaki to model felg ? czy robiles je z glowy
Napisano 13 Sierpień 200519 l Niezły model.... doskonała siatka;) czekam na więcej renderów. Mysle że felgi od M5 bardziej by pasowały... chociaz różnią sie tylko ilośćą szprych Pozdro
Napisano 13 Sierpień 200519 l postaraj sie pousuwac niektore trojkaty pieciakaty i szczesiokaty bo ja ich widze sporo i nie byloby problemu z ich usunieciem :)
Napisano 13 Sierpień 200519 l Masz kilka błędów popraw są zaznaczone i maska powinna mieć chyba inny kształt.