Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

gdybym mial zaznaczac co jest zle to zaznaczylbym większosc zderzaka, przerwe między grillem (za duza) pozatym grill za plaski jest u gory , światla przednie nie ten ksztalt , złe zagięcia na masce , tylne swiatla zly ksztalt , linia nazwozia zla , zly bagaznik , za glebokie te rowki nad wydechami, za duze miejsce na rejestracje ... malo tu wymieniac ...

Pozdrawiam , zabierz sie za poprawianie ;)

Napisano
  • Autor
gdybym mial zaznaczac co jest zle to zaznaczylbym większosc zderzaka, przerwe między grillem (za duza) pozatym grill za plaski jest u gory , światla przednie nie ten ksztalt , złe zagięcia na masce , tylne swiatla zly ksztalt , linia nazwozia zla , zly bagaznik , za glebokie te rowki nad wydechami, za duze miejsce na rejestracje ... malo tu wymieniac ...

Pozdrawiam , zabierz sie za poprawianie ;)

Dzięki za wskazanie błędów juz się biore za poprawki :)

Napisano

no ładne ale za bardzo się chyba błyszczą a na samą tarcze mógłbyś dać bump

a pozatym to nie czas na takie rzeczy :) kończ karoserie

Napisano

nom chyba sie za bardzo swieca ;/ a pozatym moim zdaniem to troszke nie teges robic tak szczegolowa tarcze i szczeki hamulcowe O_o no ale... ogolem pozytywnie i czekam na nastepne update

Napisano

ja sadze ze najpierw sie robi jedno a potem drugie najpierw popraw model a dopiero potem lec dalej bo tak robienie po łebkach do nikąd cie niedoprowadzi. A tarczówkę sam robiłeś czy użyłeś gotowca??, bo wydaje mi sie ze juz go gdzieś widziałem, mogę sie mylić :), pozdro.

Napisano
  • Autor
ja sadze ze najpierw sie robi jedno a potem drugie najpierw popraw model a dopiero potem lec dalej bo tak robienie po łebkach do nikąd cie niedoprowadzi. A tarczówkę sam robiłeś czy użyłeś gotowca??, bo wydaje mi sie ze juz go gdzieś widziałem, mogę sie mylić :), pozdro.

te tarcze mogleś juz widzieć na stronie http://www.smcars.net gdzie tez mam tego samego posta.

Napisano

ekhem ile te hamulce maja poly ,a ile felgi? Jak dasz cztery kola i cztery tarcze i karoserie to ci komp chyba troche scierwi co? hehe

Napisano

Przednie światła są za płaskie, no i te materiały :\

Ale model ogólnie ok.

pzdr

Napisano

czarny material ukrywa zbyt duso niedorobek ;) felgi bardzo cieniutkie i wydaje sie ze jak auto zahamuje przy predkosci 100km/h to sie rozpadną.

Pozdrawiam

ps. mozesz napisac jaki to model felg ? czy robiles je z glowy

Napisano

Niezły model.... doskonała siatka;) czekam na więcej renderów. Mysle że felgi od M5 bardziej by pasowały... chociaz różnią sie tylko ilośćą szprych

Pozdro

Napisano

postaraj sie pousuwac niektore trojkaty pieciakaty i szczesiokaty bo ja ich widze sporo i nie byloby problemu z ich usunieciem :)