Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Wiec... zmieniłem temat swojej pracy, wybaczcie;) Nie miałem żadnego pomysłu, żeby coś wycisnąć z tamtego tematu... zaś ten temat jest bardziej przemyslany... na razie zbieram pomysły... w mojej pracy chciałbym przedstawić dominującą bestię z koszmaru nad kolesiem, któremu sie przyśniła... nie chodzi o dominację w stosunku płciowym ;) za chwile ma dojść do uśmiercenia śniącego ziomka:] chce przedstawić scene fizycznego kontaktu potwora z czlowiekiem :) pomyśle jeszcze nad wyglądem stwora... pytam sie znajomych ludzi, czego sie najbardziej boją, co mogłoby mi pomóc w stworzeniu wizerunku koszmaru:] podsuńcie mi jeszcze jakieś pomysły plz ;P bede wdzięczny... oto 1 szkic

A wy czego sie boicie?:>

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
A wy czego sie boicie?:>

przerwy w dostawie prądu przy końcu 24-ro h renderingu :]

co do pracki: może pomyśl o komiksowym arcie?? np: czego boją się dzieci?

Napisano
  • Autor

dzięki stary za rade:) ale wiesz... moim skromnym zdaniem wątpie, że komiksowy art przeszedłby w takiej bitwie, gdzie prace są na bardzo bardzo bardzo wysokim poziomie technicznym a do tego z mnóstwem szczegółów:) w sumie wiem, że najbardziej sie liczy pomysł, ale to raczej nie przejdzie:P ale masz na mysli konkretnie historyjkę?:> ze statystyk wiem, że amerykańskie dzieci najbardziej boją sie clownów LOL:D pomyśle... na serio:D

Napisano
  • Autor

a moze cos z tego?:> nie no... według mnie 1 jest lepszy, chociaż na odwal:P

Napisano

Snake!: czy nie wybierasz z czasem zbyt stndardowego kadru. jest pionowy postaci są symetrycznie rozmieszczone, przez co praca staje się prosta i nieciekawa.

a co do designu potworków to może coś od Gigera? postaci Alienopodobne zawsze wzbudzały we mnie lekki strach.

poza tym ja też boję się clownów ;)

Napisano
  • Autor

zgadza sie... masz racje co do standardowego kadru, ale mi chodzi głównie o pomysł na potwora:) taki najpoczątkowszy szkic:P cóż poradze, ze robie je akurat w takim stylu i w takim ujęciu ;) prace końcową widzę zupełnie inaczej ;) a Giger RULEZ:D widziałem kiedys jego album... wymiata:] niestety nie jestem na tyle dobry, zeby sie na nim wzorowac ;)

do ciebie i innych: wybaczcie mi ten kadr w szkicach, bo na razie zastanawiam sie tylko nad designem bestii:)

Napisano

nie koncentruj się nad potworem bo to nigdy nie będzie przerażało,raczej nad emocjami w scenie.Wiesz, wymyśleć coś z czy można się utosamić,zadać sobie pytanie-a gdyby coś takiego i mi się przytrafiło?Zaniepokoić widza,dać mu poczucie możliwości zaistnienia danej sytuacji.Tak przynajmniej na mnie działa Giger.Ale to samo w sobie jest wielką sztuką.Ja osobiście życze ci powodzenia

Napisano
  • Autor

O coś takiego... wyobraźcie to sobie w ponurych barwach z dużą ilością szczegułów:D:D te łóżko z oknem są specjalnie tak lekko psychodelicznie wykręcone ;) heheh jakies uwagi? spostrzeżenia?:>

Napisano

powykręcałąbym potwora bardzie, bo teraz wygląda dość spokojnie.

czemu facet w łóżku patrzy w złym kierunku?

Napisano
  • Autor

facet w łóżku patrzy w dobrym kierunku, tylko w tej jakości nie widać źrenicy:] on tak "spogląda z ukosa" z przerażeniem:] a potwór w tej scenie według mnie powinien byc uosobieniem spokoju:) nie wiem... pomysle nad tym:P

Napisano

"Koszmarny" klimat - Fredy Back. Podoba mi się ostatnia scenka, ale jako koszmar to stworek na szkicu jest mało przekonywujący :D

Napisano
  • Autor

właśnie koleżanka dała mi fajny motyw:D:D wręcz... genialny... :D postaram sie go zobrazować:D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.