Pablo Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 witam, chce sie nauczyc rysowac...ale jakos marnie mi to idzie...to co na razie mi sie udalo narysowac... pozdr
Falcrum Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 Jak już rysujesz na siatce to ją wykorzystuj na początku bardzo ci pomorze. Z czasem dojdziesz do perfekcji i nie będziesz potrzebował siatki Co do robota: całkiem, całkiem nie jest zły, ale i tak dobry jak na początek... ;) Ćwicz, ćwicz, ćwicz Pozdro
Pablo Napisano 18 Czerwiec 2003 Autor Napisano 18 Czerwiec 2003 dzieki Falcrum :) na pewno ta rada mi sie przyda ;-) a tutaj probowalem go pokoloorwac...ehhh ale i tak mi nie wyszlo...Phantom gdzie jestes?:]:D:D pozdr
redo Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 hmmm ..... no nazwalbym to hardcore. mocna rzecz przypomina mi troche prace Basquit\'a tak trzymac - slawa przed Toba
rebuzz Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 hahaha Pablo nie zlosc sie ale mi sie ten rysunek pokolorowany skojarzyl z ladowaniem ludzi na ksiezycu...nie wiem skad takie skojarzenie bo to jest przeciez robot a nie czlowiek...... [lol] BTW...fajny rysunek...ja bym takiego nie narysowal bo mam dysgrafie...albo dyslekcje,,,,albo cos tam.....:P POZDRO :]:]
Phantom Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 yyy...no co ja moge powiedzieć [lol2] i jak na 1 raz...to nie powiem świetnie wygląda...ale colory..nie wiem jaką miałeś wizje tego robocika...ale tak czy siak colory są nie za dobrze dobrane :) wiesz...PS ma coś takiego jak Filtry...może mnie ktoś ochrzanić ale uważam że od czasu do czasu pownieneś skorzystać z ich pomocy...ale to jush zależy od ciebie :) musish jak narazie oswoić się z programem no i pare zasad światła i cienia poznać :P pozdro...
Pablo Napisano 19 Czerwiec 2003 Autor Napisano 19 Czerwiec 2003 Phantom to moze pokolorujesz mi go? ( jesli masz czas owczywiscie)..a ja ten rysunek zrobilem tylko aby pozmniej zrobic go w 3d...to dopeiro bedzie wygladal :))) pozdr
darkelf Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 no wiec robocik jest niczego sobie :P... Pokolorowanie gorsze... no ale coz, lepiej bym tego nie zrobil :P
Rekomendowane odpowiedzi