Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam,

chce sie nauczyc rysowac...ale jakos marnie mi to idzie...to co na razie mi sie udalo narysowac...

pozdr

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak już rysujesz na siatce to ją wykorzystuj…na początku bardzo ci pomorze. Z czasem dojdziesz do perfekcji i nie będziesz potrzebował siatki…

Co do robota: „całkiem, całkiem…nie jest zły, ale i tak dobry jak na początek... ;)

Ćwicz, ćwicz, ćwicz…

Pozdro

Napisano
  • Autor

dzieki Falcrum :) na pewno ta rada mi sie przyda ;-)

a tutaj probowalem go pokoloorwac...ehhh ale i tak mi nie wyszlo...Phantom gdzie jestes?:]:D:D

pozdr

Napisano

hmmm ..... no nazwalbym to hardcore.

mocna rzecz przypomina mi troche prace Basquit\'a

tak trzymac - slawa przed Toba

Napisano

hahaha Pablo nie zlosc sie ale mi sie ten rysunek pokolorowany skojarzyl z ladowaniem ludzi na ksiezycu...nie wiem skad takie skojarzenie bo to jest przeciez robot a nie czlowiek......

[lol]

BTW...fajny rysunek...ja bym takiego nie narysowal bo mam dysgrafie...albo dyslekcje,,,,albo cos tam.....:P

POZDRO :]:]

Napisano

yyy...no co ja moge powiedzieć [lol2] i jak na 1 raz...to nie powiem świetnie wygląda...ale colory..nie wiem jaką miałeś wizje tego robocika...ale tak czy siak colory są nie za dobrze dobrane :) wiesz...PS ma coś takiego jak Filtry...może mnie ktoś ochrzanić ale uważam że od czasu do czasu pownieneś skorzystać z ich pomocy...ale to jush zależy od ciebie :) musish jak narazie oswoić się z programem no i pare zasad światła i cienia poznać :P

pozdro...

Napisano
  • Autor

Phantom to moze pokolorujesz mi go? ( jesli masz czas owczywiscie)..a ja ten rysunek zrobilem tylko aby pozmniej zrobic go w 3d...to dopeiro bedzie wygladal :)))

pozdr

Napisano

no wiec robocik jest niczego sobie :P...

Pokolorowanie gorsze... no ale coz, lepiej bym tego nie zrobil :P