Napisano 18 Czerwiec 200321 l witam, chce sie nauczyc rysowac...ale jakos marnie mi to idzie...to co na razie mi sie udalo narysowac... pozdr
Napisano 18 Czerwiec 200321 l Jak już rysujesz na siatce to ją wykorzystuj na początku bardzo ci pomorze. Z czasem dojdziesz do perfekcji i nie będziesz potrzebował siatki Co do robota: całkiem, całkiem nie jest zły, ale i tak dobry jak na początek... ;) Ćwicz, ćwicz, ćwicz Pozdro
Napisano 18 Czerwiec 200321 l Autor dzieki Falcrum :) na pewno ta rada mi sie przyda ;-) a tutaj probowalem go pokoloorwac...ehhh ale i tak mi nie wyszlo...Phantom gdzie jestes?:]:D:D pozdr
Napisano 18 Czerwiec 200321 l hmmm ..... no nazwalbym to hardcore. mocna rzecz przypomina mi troche prace Basquit\'a tak trzymac - slawa przed Toba
Napisano 18 Czerwiec 200321 l hahaha Pablo nie zlosc sie ale mi sie ten rysunek pokolorowany skojarzyl z ladowaniem ludzi na ksiezycu...nie wiem skad takie skojarzenie bo to jest przeciez robot a nie czlowiek...... [lol] BTW...fajny rysunek...ja bym takiego nie narysowal bo mam dysgrafie...albo dyslekcje,,,,albo cos tam.....:P POZDRO :]:]
Napisano 19 Czerwiec 200321 l yyy...no co ja moge powiedzieć [lol2] i jak na 1 raz...to nie powiem świetnie wygląda...ale colory..nie wiem jaką miałeś wizje tego robocika...ale tak czy siak colory są nie za dobrze dobrane :) wiesz...PS ma coś takiego jak Filtry...może mnie ktoś ochrzanić ale uważam że od czasu do czasu pownieneś skorzystać z ich pomocy...ale to jush zależy od ciebie :) musish jak narazie oswoić się z programem no i pare zasad światła i cienia poznać :P pozdro...
Napisano 19 Czerwiec 200321 l Autor Phantom to moze pokolorujesz mi go? ( jesli masz czas owczywiscie)..a ja ten rysunek zrobilem tylko aby pozmniej zrobic go w 3d...to dopeiro bedzie wygladal :))) pozdr
Napisano 30 Czerwiec 200321 l no wiec robocik jest niczego sobie :P... Pokolorowanie gorsze... no ale coz, lepiej bym tego nie zrobil :P