Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

[wow] fajna scenka zrobie ję jak mi sie uda :)

reklamy bedą bo jakoś ten samochód beznich brzydki ;)

spoiler jest w 100% zgobny z ideałem

a wydech heh to właśnie kocham w tym samochodzie

• Odpowiedzi 154
  • Wyświetleń 14,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Chaos !! ja pier... [boje się] geeez !!!! z jakiej strony wziąłeś te rendery ???? [wow]

Napisano

Spoko SPoko proche tam ciemno ale :) Pokaz siateczke mi teraz :)

Napisano

no w końcu jakis update :) dajesz czadu Sikham, chyba zaraz zapodam Gran Turismo 2 i pośmigam trochę tym cudeńkiem [dresik]:D czekam na tekstury :)

Napisano

no wlasnie gralem w toca pro race driver i posmigalem taka furka, material na felgach do wymiany, reszta jak narazie ok, zderzaka nie widac, zmieniles ? czy ten sam co byl.. aa chaos wlasnie z kad masz te renderki :D:D:D

pozdro [piwo]

Napisano
  • Autor

Acid w pro race driver jest taki samochód ?? [hmmm] aż musze włączyć

Loozack dziś nim jeździłem w Gt3 :P

zderzak zmieniłem a texturka na felgach napewno taka nie zostanie ale bedzie napewno ten kolor może trochę ciemniejszy

Napisano

no jest w wersji 630 koni bodajrze, troche inne ma ospojlerowanie ale to zalezy od zawodów, musisz odkryc ostatnia klase wyscigow w pro race driver zeby pojezdzic

[piwo]

Napisano
  • Autor

looknełem już na wszystkie samochody w tej gierce i nie ma takiego

ten ma 1000 koni :}

Napisano
  • Autor

to wyzej to zdjęcie zabawki :P

nie moj render

Acid może partyjka w Toce ??

Napisano

SPoko pokaz to z indej perspektywy i ten hak zrob lepszy :) tzn nadaj wiekszy polysk na niego tak aby bardziej przypominal lakier samochodowy :)

Napisano
  • Autor

jeszcze sie za tył nie zabrałem i nie pokażę :P

chaos chyba wiesz że odbicia zależą od mapy hdri i akurat na haku ich nie ma :]

Napisano

No ale wiesz jak dasz mu wiekszego spekularka to to tak zimno nie bedzi ewygladac :) i nie opiepszaj sei tylko rob ten tyl :)

Napisano
  • Autor

mój 1000 post :)

ujęcie z tyłu muszę jeszcze światła poprawić ( namalować wzorek :( )

Napisano

no prosze jak pieknie :):) naprawde powstaje niezly model...

pozdr[piwo]

Napisano

no zgadzam się z pablo...ale mam pytanko...czy to z tyłu z boku maski to jest tłumik?? Jeżeli tak to chyba otwór wokół niego powinien być więszy...przy takiej mocy i ilości spalin to ja nie chciałbym wiedzieć co zostanie z tej maski :P i może większe te tłumiki sikham walnij :)

pozdro...

Napisano

Model pierwsza klasa:)[piwo]. Tylko chyba ta krawędź na zderzaku troche za ostra w porównaniu ze zdjęciem, przynajmniej mi się tak wydaje:)

Napisano
  • Autor

Phantom to są wydechy to wszystko widziałem nawet na jednym zdjęciu jak ogniem pluje :]

takie są w orginale i nie zmienię ich

Napisano

nie uwierze póki nie zobacze :] mash jakiegoś linka do tego?? albo jpga na ftpie?? Bo ze zdziwienia kce looknąć :)

pozdro...

Napisano
  • Autor

Kurde Phantom wiesz ile musiałem sie naszukać :)

to jest trochę starsza wersja bo 98 rok le zdjęcie jest wymowne

Napisano

hihihi...sikham to że ogień z tłumika wali to i ja widziałem :P ale chodzi mi o tłumik z tyłu na masce bagażnika :D

pozdro...

Napisano

sa sa te rureczki tam na bagazniku, zerknij na tą stronke, nie tylko zreszta nissany maja tak wygech rozwiazany.. supra gt w tych zawodach ma tak samo

http://satsuki-o.hp.infoseek.co.jp/s1/01GTR4_FUJI/gt_car_01.htm

[piwo]

Napisano

o dzięki acid...no i sikham looknij sobie i zobacz że duży jest ten otwór...:) powiększ go tylko :) o to mi cały czas chodziło o realizm :P

pozdro...

Napisano

a ja bym proponował zrobić z niego low-ridera...hah...ale tak serio...o wiele bardziej mi się podoba nish Opel Astra...widać postęp...bardzo się z tego ciesze bo rokuje to tym że za pare miesięcy albo tygodni:P zobacze kolejną extra furke...a potem jeszcze lepsze :D mam nadzieje :P

pozdro...

Napisano
  • Autor

ja tesh mam taką nadzieję :P

hmmm nigdy nie robiłem po prawej stronie kierownicy :)

Napisano
Originally posted by Phantom

hihihi...sikham to że ogień z tłumika wali to i ja widziałem :P ale chodzi mi o tłumik z tyłu na masce bagażnika :D

pozdro...

to nie zaden tlumik tylko wlot paliwa, tu co prawda jest supra ale tak samo rozwiazane jest w kazdym wozie JGTC

Napisano

ale motyw ja tez myslalem ze to wydech :D ale nie o tym... własnie szukalem czegos na dysku i sie natknelem na ten tutorial twojego nissana o ktorym wspominalem, nawet maska jest do sciagniecia w calosci :D ..mialem go na dysku caly czas ale tak to jest jak sie ma bajzel...

tak czy inaczej tu jest ta stronka...

http://www.wide3d.no/tutorials/Car_nurms_05.htm

moze sie przyda chyba go juz miales [piwo];)

Napisano
  • Autor

dzięki Acid widziałem to już kiedyś i stwierdziłem że nurbs to nie dla mnie :P

polymodeling rules :)

[piwo]

Napisano

z tym ze ten tutek ma sie tak samo do nurmsow jak i do poly, wystarczy spojzec.. editable mesh to tez inny obiekt a od poly raczej sie nie rozni bardzo (chodzi to ze nie w nich kontoli nad liniami, tak jak w splajnach i nurbsach) moim zdaniem ten tutek pasuje do wszystich metod, a nurbs swoja droga w maxie kuleje ale ogolnie jest spoks.

[piwo]