Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor [wow] fajna scenka zrobie ję jak mi sie uda :) reklamy bedą bo jakoś ten samochód beznich brzydki ;) spoiler jest w 100% zgobny z ideałem a wydech heh to właśnie kocham w tym samochodzie
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Chaos !! ja pier... [boje się] geeez !!!! z jakiej strony wziąłeś te rendery ???? [wow]
Napisano 30 Czerwiec 200321 l no w końcu jakis update :) dajesz czadu Sikham, chyba zaraz zapodam Gran Turismo 2 i pośmigam trochę tym cudeńkiem [dresik]:D czekam na tekstury :)
Napisano 30 Czerwiec 200321 l no wlasnie gralem w toca pro race driver i posmigalem taka furka, material na felgach do wymiany, reszta jak narazie ok, zderzaka nie widac, zmieniles ? czy ten sam co byl.. aa chaos wlasnie z kad masz te renderki :D:D:D pozdro [piwo]
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Autor Acid w pro race driver jest taki samochód ?? [hmmm] aż musze włączyć Loozack dziś nim jeździłem w Gt3 :P zderzak zmieniłem a texturka na felgach napewno taka nie zostanie ale bedzie napewno ten kolor może trochę ciemniejszy
Napisano 30 Czerwiec 200321 l no jest w wersji 630 koni bodajrze, troche inne ma ospojlerowanie ale to zalezy od zawodów, musisz odkryc ostatnia klase wyscigow w pro race driver zeby pojezdzic [piwo]
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Autor looknełem już na wszystkie samochody w tej gierce i nie ma takiego ten ma 1000 koni :}
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Autor to wyzej to zdjęcie zabawki :P nie moj render Acid może partyjka w Toce ??
Napisano 2 Lipiec 200321 l SPoko pokaz to z indej perspektywy i ten hak zrob lepszy :) tzn nadaj wiekszy polysk na niego tak aby bardziej przypominal lakier samochodowy :)
Napisano 2 Lipiec 200321 l Autor jeszcze sie za tył nie zabrałem i nie pokażę :P chaos chyba wiesz że odbicia zależą od mapy hdri i akurat na haku ich nie ma :]
Napisano 2 Lipiec 200321 l No ale wiesz jak dasz mu wiekszego spekularka to to tak zimno nie bedzi ewygladac :) i nie opiepszaj sei tylko rob ten tyl :)
Napisano 2 Lipiec 200321 l Autor mój 1000 post :) ujęcie z tyłu muszę jeszcze światła poprawić ( namalować wzorek :( )
Napisano 2 Lipiec 200321 l no zgadzam się z pablo...ale mam pytanko...czy to z tyłu z boku maski to jest tłumik?? Jeżeli tak to chyba otwór wokół niego powinien być więszy...przy takiej mocy i ilości spalin to ja nie chciałbym wiedzieć co zostanie z tej maski :P i może większe te tłumiki sikham walnij :) pozdro...
Napisano 2 Lipiec 200321 l Model pierwsza klasa:)[piwo]. Tylko chyba ta krawędź na zderzaku troche za ostra w porównaniu ze zdjęciem, przynajmniej mi się tak wydaje:)
Napisano 2 Lipiec 200321 l Autor Phantom to są wydechy to wszystko widziałem nawet na jednym zdjęciu jak ogniem pluje :] takie są w orginale i nie zmienię ich
Napisano 2 Lipiec 200321 l nie uwierze póki nie zobacze :] mash jakiegoś linka do tego?? albo jpga na ftpie?? Bo ze zdziwienia kce looknąć :) pozdro...
Napisano 2 Lipiec 200321 l Autor Kurde Phantom wiesz ile musiałem sie naszukać :) to jest trochę starsza wersja bo 98 rok le zdjęcie jest wymowne
Napisano 3 Lipiec 200321 l hihihi...sikham to że ogień z tłumika wali to i ja widziałem :P ale chodzi mi o tłumik z tyłu na masce bagażnika :D pozdro...
Napisano 3 Lipiec 200321 l sa sa te rureczki tam na bagazniku, zerknij na tą stronke, nie tylko zreszta nissany maja tak wygech rozwiazany.. supra gt w tych zawodach ma tak samo http://satsuki-o.hp.infoseek.co.jp/s1/01GTR4_FUJI/gt_car_01.htm [piwo]
Napisano 3 Lipiec 200321 l o dzięki acid...no i sikham looknij sobie i zobacz że duży jest ten otwór...:) powiększ go tylko :) o to mi cały czas chodziło o realizm :P pozdro...
Napisano 3 Lipiec 200321 l a ja bym proponował zrobić z niego low-ridera...hah...ale tak serio...o wiele bardziej mi się podoba nish Opel Astra...widać postęp...bardzo się z tego ciesze bo rokuje to tym że za pare miesięcy albo tygodni:P zobacze kolejną extra furke...a potem jeszcze lepsze :D mam nadzieje :P pozdro...
Napisano 3 Lipiec 200321 l Autor ja tesh mam taką nadzieję :P hmmm nigdy nie robiłem po prawej stronie kierownicy :)
Napisano 3 Lipiec 200321 l Originally posted by Phantom hihihi...sikham to że ogień z tłumika wali to i ja widziałem :P ale chodzi mi o tłumik z tyłu na masce bagażnika :D pozdro... to nie zaden tlumik tylko wlot paliwa, tu co prawda jest supra ale tak samo rozwiazane jest w kazdym wozie JGTC
Napisano 6 Lipiec 200321 l ale motyw ja tez myslalem ze to wydech :D ale nie o tym... własnie szukalem czegos na dysku i sie natknelem na ten tutorial twojego nissana o ktorym wspominalem, nawet maska jest do sciagniecia w calosci :D ..mialem go na dysku caly czas ale tak to jest jak sie ma bajzel... tak czy inaczej tu jest ta stronka... http://www.wide3d.no/tutorials/Car_nurms_05.htm moze sie przyda chyba go juz miales [piwo];)
Napisano 6 Lipiec 200321 l Autor dzięki Acid widziałem to już kiedyś i stwierdziłem że nurbs to nie dla mnie :P polymodeling rules :) [piwo]
Napisano 6 Lipiec 200321 l z tym ze ten tutek ma sie tak samo do nurmsow jak i do poly, wystarczy spojzec.. editable mesh to tez inny obiekt a od poly raczej sie nie rozni bardzo (chodzi to ze nie w nich kontoli nad liniami, tak jak w splajnach i nurbsach) moim zdaniem ten tutek pasuje do wszystich metod, a nurbs swoja droga w maxie kuleje ale ogolnie jest spoks. [piwo]