sikham Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Napisano 24 Czerwiec 2003 [wow] fajna scenka zrobie ję jak mi sie uda :) reklamy bedą bo jakoś ten samochód beznich brzydki ;) spoiler jest w 100% zgobny z ideałem a wydech heh to właśnie kocham w tym samochodzie
Loozack Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 Chaos !! ja pier... [boje się] geeez !!!! z jakiej strony wziąłeś te rendery ???? [wow]
sikham Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Napisano 30 Czerwiec 2003 khe khe trocho kurzu sie nazbierało ale to nic lecimy dalej
ChaoS Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 Spoko SPoko proche tam ciemno ale :) Pokaz siateczke mi teraz :)
Loozack Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 no w końcu jakis update :) dajesz czadu Sikham, chyba zaraz zapodam Gran Turismo 2 i pośmigam trochę tym cudeńkiem [dresik]:D czekam na tekstury :)
Gość AcidBoyXL Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 no wlasnie gralem w toca pro race driver i posmigalem taka furka, material na felgach do wymiany, reszta jak narazie ok, zderzaka nie widac, zmieniles ? czy ten sam co byl.. aa chaos wlasnie z kad masz te renderki :D:D:D pozdro [piwo]
sikham Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Napisano 30 Czerwiec 2003 Acid w pro race driver jest taki samochód ?? [hmmm] aż musze włączyć Loozack dziś nim jeździłem w Gt3 :P zderzak zmieniłem a texturka na felgach napewno taka nie zostanie ale bedzie napewno ten kolor może trochę ciemniejszy
Gość AcidBoyXL Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 no jest w wersji 630 koni bodajrze, troche inne ma ospojlerowanie ale to zalezy od zawodów, musisz odkryc ostatnia klase wyscigow w pro race driver zeby pojezdzic [piwo]
sikham Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Napisano 30 Czerwiec 2003 looknełem już na wszystkie samochody w tej gierce i nie ma takiego ten ma 1000 koni :}
Barył Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 uu klimacik :) fajnie wyglada :) -pozdrawiam :)
sikham Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Napisano 30 Czerwiec 2003 to wyzej to zdjęcie zabawki :P nie moj render Acid może partyjka w Toce ??
ChaoS Napisano 2 Lipiec 2003 Napisano 2 Lipiec 2003 SPoko pokaz to z indej perspektywy i ten hak zrob lepszy :) tzn nadaj wiekszy polysk na niego tak aby bardziej przypominal lakier samochodowy :)
sikham Napisano 2 Lipiec 2003 Autor Napisano 2 Lipiec 2003 jeszcze sie za tył nie zabrałem i nie pokażę :P chaos chyba wiesz że odbicia zależą od mapy hdri i akurat na haku ich nie ma :]
ChaoS Napisano 2 Lipiec 2003 Napisano 2 Lipiec 2003 No ale wiesz jak dasz mu wiekszego spekularka to to tak zimno nie bedzi ewygladac :) i nie opiepszaj sei tylko rob ten tyl :)
sikham Napisano 2 Lipiec 2003 Autor Napisano 2 Lipiec 2003 nie używam standardowych materiałów maxa wszystko to vray :P
ChaoS Napisano 2 Lipiec 2003 Napisano 2 Lipiec 2003 chyba ze tak :) niestety nie bawilem sei jeszce vrayem wiec .... :)
sikham Napisano 2 Lipiec 2003 Autor Napisano 2 Lipiec 2003 mój 1000 post :) ujęcie z tyłu muszę jeszcze światła poprawić ( namalować wzorek :( )
Pablo Napisano 2 Lipiec 2003 Napisano 2 Lipiec 2003 no prosze jak pieknie :):) naprawde powstaje niezly model... pozdr[piwo]
Phantom Napisano 2 Lipiec 2003 Napisano 2 Lipiec 2003 no zgadzam się z pablo...ale mam pytanko...czy to z tyłu z boku maski to jest tłumik?? Jeżeli tak to chyba otwór wokół niego powinien być więszy...przy takiej mocy i ilości spalin to ja nie chciałbym wiedzieć co zostanie z tej maski :P i może większe te tłumiki sikham walnij :) pozdro...
Lucas Napisano 2 Lipiec 2003 Napisano 2 Lipiec 2003 Model pierwsza klasa:)[piwo]. Tylko chyba ta krawędź na zderzaku troche za ostra w porównaniu ze zdjęciem, przynajmniej mi się tak wydaje:)
Loozack Napisano 2 Lipiec 2003 Napisano 2 Lipiec 2003 mam nadzieję, że już niedługo pojawią się pierwsze textury :D
sikham Napisano 2 Lipiec 2003 Autor Napisano 2 Lipiec 2003 Phantom to są wydechy to wszystko widziałem nawet na jednym zdjęciu jak ogniem pluje :] takie są w orginale i nie zmienię ich
Phantom Napisano 2 Lipiec 2003 Napisano 2 Lipiec 2003 nie uwierze póki nie zobacze :] mash jakiegoś linka do tego?? albo jpga na ftpie?? Bo ze zdziwienia kce looknąć :) pozdro...
sikham Napisano 2 Lipiec 2003 Autor Napisano 2 Lipiec 2003 Kurde Phantom wiesz ile musiałem sie naszukać :) to jest trochę starsza wersja bo 98 rok le zdjęcie jest wymowne
Phantom Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 hihihi...sikham to że ogień z tłumika wali to i ja widziałem :P ale chodzi mi o tłumik z tyłu na masce bagażnika :D pozdro...
Gość AcidBoyXL Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 sa sa te rureczki tam na bagazniku, zerknij na tą stronke, nie tylko zreszta nissany maja tak wygech rozwiazany.. supra gt w tych zawodach ma tak samo http://satsuki-o.hp.infoseek.co.jp/s1/01GTR4_FUJI/gt_car_01.htm [piwo]
Phantom Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 o dzięki acid...no i sikham looknij sobie i zobacz że duży jest ten otwór...:) powiększ go tylko :) o to mi cały czas chodziło o realizm :P pozdro...
Phantom Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 a ja bym proponował zrobić z niego low-ridera...hah...ale tak serio...o wiele bardziej mi się podoba nish Opel Astra...widać postęp...bardzo się z tego ciesze bo rokuje to tym że za pare miesięcy albo tygodni:P zobacze kolejną extra furke...a potem jeszcze lepsze :D mam nadzieje :P pozdro...
sikham Napisano 3 Lipiec 2003 Autor Napisano 3 Lipiec 2003 ja tesh mam taką nadzieję :P hmmm nigdy nie robiłem po prawej stronie kierownicy :)
YrC Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 Originally posted by Phantom hihihi...sikham to że ogień z tłumika wali to i ja widziałem :P ale chodzi mi o tłumik z tyłu na masce bagażnika :D pozdro... to nie zaden tlumik tylko wlot paliwa, tu co prawda jest supra ale tak samo rozwiazane jest w kazdym wozie JGTC
Phantom Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 lol...no faktycznie YrC mash racje :P [lol2][rotfl2]...
Gość AcidBoyXL Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 ale motyw ja tez myslalem ze to wydech :D ale nie o tym... własnie szukalem czegos na dysku i sie natknelem na ten tutorial twojego nissana o ktorym wspominalem, nawet maska jest do sciagniecia w calosci :D ..mialem go na dysku caly czas ale tak to jest jak sie ma bajzel... tak czy inaczej tu jest ta stronka... http://www.wide3d.no/tutorials/Car_nurms_05.htm moze sie przyda chyba go juz miales [piwo];)
sikham Napisano 6 Lipiec 2003 Autor Napisano 6 Lipiec 2003 dzięki Acid widziałem to już kiedyś i stwierdziłem że nurbs to nie dla mnie :P polymodeling rules :) [piwo]
ChaoS Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 Jak na Nurbsy Patrze to jakas czarna magia wole POly :)
Gość AcidBoyXL Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 z tym ze ten tutek ma sie tak samo do nurmsow jak i do poly, wystarczy spojzec.. editable mesh to tez inny obiekt a od poly raczej sie nie rozni bardzo (chodzi to ze nie w nich kontoli nad liniami, tak jak w splajnach i nurbsach) moim zdaniem ten tutek pasuje do wszystich metod, a nurbs swoja droga w maxie kuleje ale ogolnie jest spoks. [piwo]
sikham Napisano 7 Lipiec 2003 Autor Napisano 7 Lipiec 2003 ma ktoś jakieś zdjęcia kierownicy ( takiej sportowej ) [piwo]
ChaoS Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 Cos sie znajdzie :) http://www.jm-fotoservice.de/EMS2001/bilder/girl3.jpg
ChaoS Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 sorka ze tego bydze az tyle ale ... moderatorze zrozum :)
Rekomendowane odpowiedzi