Gość Dwayne Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 wogóle nie kumam angielskiego i chciałbym zdobyć spolszczenie do 3Ds Max 7 z góry dziękuje za pomoc....
Vorek Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 nie ma, lepiej postaraj się "zakumać" :) Pozdrawiam
piotrek Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 z drugiej strony wersja angielska ma swoje plusy: wszelkie tutoriale są robione na wersji ang., jeżeli nawet jakimś cudem miałbyś PL, to i tak nie zczaiłbyś tych tutoriali i nadal nie umiał nic w maxie zrobić.
Vorek Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 No właśnie o to chodzi, większość funkcji maxa jest poprostu nieprzetłumaczalna. Jak już poznasz program to znajomość angielskiego będzie przydatna do czytania hepla, tutoriali itp. nie do samej obsługi programu (chociaż oczywiście, było by Ci wygodniej znając język :) ) Pozdrawiam
rowr Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 hemmm gdzies widzialem spolszczenie do maxa ale to jest jak z photoshopem pl jak sie przesiadlem z angielskiego ni cholery nie wiedzilaem gdzie co jest...i wrocilem do oryginalu
piotrek Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 ja także z ang. nie stoję najlepiej i na początku chciałem mieć wszystkie programy po polsku: PS, max, flash etc., ale stwierdziłem, że to na dłuższą metę nie ma to sensu, bo i tak, kiedy się opanuje program, to absolunie nie przeszkadza, a wręcz pomaga w dalszej nauce zarówno obsługi softów jak i języka :]
Rekomendowane odpowiedzi