Napisano 10 Sierpień 200519 l witam. mam takie pytanko. chcialbym zrobic sobie cos z lego w 3d maxie. czy sa gdzies juz gotowe klocki ktore bez problemu moglbym importowac do maxa ? wiem ze sa programy takie jak LEGOcad itp ale ja chce to wszystko zrobic w maxie. jesli ktos zna strone z modelami to prosilbym o podanie.
Napisano 12 Sierpień 200519 l Nie znam takiego programu ale ... czy to nie bedzie za proste ? :D zaimportował być klocki poustawiał i niby że zrobiłeś coś :D
Napisano 12 Sierpień 200519 l hmmmtroche bezsensu piszesz(albo ja nie kumam) jak chcesz zrobic klocki w maxie to po co ci importowac?? a skoro chcesz importowac to przeciez to samo co robienie ich w legocad. pozdro
Napisano 12 Sierpień 200519 l No litości, przecież możesz sobie przygotować pare klocków, ustawić gdzieś w scenie i gdy będziesz potrzebował, to po prostu skopiować, a przygotowanie klocków do specjalnie trudnych i wymagających nie należy.
Napisano 13 Sierpień 200519 l Ja bym proponował pójść do sklepu i kupić sobie zestaw lego :). Zaimportuj je ze sklepu i złóż :)
Napisano 13 Sierpień 200519 l wiesz... ja bym zrobił sam klocki, bo co to za przyjemność ustawiać je tylko... jak chcesz to możesz pogadać z osobami które robiły już LEGO i może ci wyslą przez gg albo jakoś inaczej... ale zgadzam się, że twój pomysł jest bezsensowny
Napisano 13 Sierpień 200519 l Autor potwierdzam ;] ale to juz nieaktualne w sumie :-) wiec po problemie. narazie dam sobie z lego spokój. Wracam do mojego czołgu :-) ale tak czy siak dzieki za odpowiedzi i uswiadomienia mi ze moj pomysl byl bez sensu :-)