Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

witam. mam takie pytanko. chcialbym zrobic sobie cos z lego w 3d maxie. czy sa gdzies juz gotowe klocki ktore bez problemu moglbym importowac do maxa ?

wiem ze sa programy takie jak LEGOcad itp ale ja chce to wszystko zrobic w maxie.

jesli ktos zna strone z modelami to prosilbym o podanie.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie znam takiego programu ale ... czy to nie bedzie za proste ? :D zaimportował być klocki poustawiał i niby że zrobiłeś coś :D

Napisano

hmmmtroche bezsensu piszesz(albo ja nie kumam) jak chcesz zrobic klocki w maxie to po co ci importowac?? a skoro chcesz importowac to przeciez to samo co robienie ich w legocad.

pozdro

Napisano

Chyba zostaje ci tylko import klocek po klocku...

Napisano

No litości, przecież możesz sobie przygotować pare klocków, ustawić gdzieś w scenie i gdy będziesz potrzebował, to po prostu skopiować, a przygotowanie klocków do specjalnie trudnych i wymagających nie należy.

Napisano

Ja bym proponował pójść do sklepu i kupić sobie zestaw lego :). Zaimportuj je ze sklepu i złóż :)

Napisano

wiesz... ja bym zrobił sam klocki, bo co to za przyjemność ustawiać je tylko... jak chcesz to możesz pogadać z osobami które robiły już LEGO i może ci wyslą przez gg albo jakoś inaczej... ale zgadzam się, że twój pomysł jest bezsensowny

Napisano
  • Autor

potwierdzam ;] ale to juz nieaktualne w sumie :-) wiec po problemie. narazie dam sobie z lego spokój. Wracam do mojego czołgu :-) ale tak czy siak dzieki za odpowiedzi i uswiadomienia mi ze moj pomysl byl bez sensu :-)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.