ZiBi_PL Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 witam. mam takie pytanko. chcialbym zrobic sobie cos z lego w 3d maxie. czy sa gdzies juz gotowe klocki ktore bez problemu moglbym importowac do maxa ? wiem ze sa programy takie jak LEGOcad itp ale ja chce to wszystko zrobic w maxie. jesli ktos zna strone z modelami to prosilbym o podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Nie znam takiego programu ale ... czy to nie bedzie za proste ? :D zaimportował być klocki poustawiał i niby że zrobiłeś coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 hmmmtroche bezsensu piszesz(albo ja nie kumam) jak chcesz zrobic klocki w maxie to po co ci importowac?? a skoro chcesz importowac to przeciez to samo co robienie ich w legocad. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wirus15 Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Chyba zostaje ci tylko import klocek po klocku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 No litości, przecież możesz sobie przygotować pare klocków, ustawić gdzieś w scenie i gdy będziesz potrzebował, to po prostu skopiować, a przygotowanie klocków do specjalnie trudnych i wymagających nie należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Ja bym proponował pójść do sklepu i kupić sobie zestaw lego :). Zaimportuj je ze sklepu i złóż :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 wiesz... ja bym zrobił sam klocki, bo co to za przyjemność ustawiać je tylko... jak chcesz to możesz pogadać z osobami które robiły już LEGO i może ci wyslą przez gg albo jakoś inaczej... ale zgadzam się, że twój pomysł jest bezsensowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 potwierdzam ;] ale to juz nieaktualne w sumie :-) wiec po problemie. narazie dam sobie z lego spokój. Wracam do mojego czołgu :-) ale tak czy siak dzieki za odpowiedzi i uswiadomienia mi ze moj pomysl byl bez sensu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi