Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam. mam takie pytanko. chcialbym zrobic sobie cos z lego w 3d maxie. czy sa gdzies juz gotowe klocki ktore bez problemu moglbym importowac do maxa ?

wiem ze sa programy takie jak LEGOcad itp ale ja chce to wszystko zrobic w maxie.

jesli ktos zna strone z modelami to prosilbym o podanie.

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmmtroche bezsensu piszesz(albo ja nie kumam) jak chcesz zrobic klocki w maxie to po co ci importowac?? a skoro chcesz importowac to przeciez to samo co robienie ich w legocad.

pozdro

Napisano

Chyba zostaje ci tylko import klocek po klocku...

Napisano

No litości, przecież możesz sobie przygotować pare klocków, ustawić gdzieś w scenie i gdy będziesz potrzebował, to po prostu skopiować, a przygotowanie klocków do specjalnie trudnych i wymagających nie należy.

Napisano

wiesz... ja bym zrobił sam klocki, bo co to za przyjemność ustawiać je tylko... jak chcesz to możesz pogadać z osobami które robiły już LEGO i może ci wyslą przez gg albo jakoś inaczej... ale zgadzam się, że twój pomysł jest bezsensowny

Napisano

potwierdzam ;] ale to juz nieaktualne w sumie :-) wiec po problemie. narazie dam sobie z lego spokój. Wracam do mojego czołgu :-) ale tak czy siak dzieki za odpowiedzi i uswiadomienia mi ze moj pomysl byl bez sensu :-)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności