HerbiJafo Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Witam. Praca wykonana w 3ds max + Rhino. Uprzejmie proszę o ocenę i komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 No ogólnie fajnie tylko jak na palce to troszke kańciaste(moze taki koncept) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 fajnie jest , nie wiem czy sie myle a to nie jest ten talizman z filmu dreamcatcher? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 No nawet całkiem całkiem tylko tło bije w oczy jest chyba zbytnio zblurowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 to co napisał AGmakonts - tło wygląda jak zblurowany coluds z PS. Kadr widziałbym w pionie, chyba lepiej by pasował, no i nad światełkiem można by posiedzieć. Poza tym pozytywnie, podoba się :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Tlo to raczej noise :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Tło zrypane. Kadr zrypany. Raczka fajna. Co i dlaczego... : Tło niczym "noise" (jak wyzej), kadr zrypany bo ucina to co wisi na raczce, tak byc niemoze. Raczka fajna .. .bo tak. Powodzenia w dalszej karierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 HerbiJafo -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Tlo totalna beznadzieje. Reszta fajna, ladny design tego czegos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Ten indiański łapacz snów to jest po to, aby rączka sie juz nigdy nie przyśniła? Sama rączka modelowo i pod wzgledem artystycznym fajna, ale nie jestem pewien, czy chciałbym, aby jej własciciel nawiedzał mnie po nocach we snie... Krytyki nt. kompozycji i tła juz sie nasłuchałeś, więc ja juz nie bedę nic objeżdżał. Natomiast proszę uprzejmie, abyś pokazał resztę tego łapacza snów. Bardzo lubię takie dyndałki, zwłaszcza z kolorowymi piórkami. Mam takie dwie w pokoju. Nazywam je łapacze kurzu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yooshi Napisano 14 Sierpień 2005 Share Napisano 14 Sierpień 2005 Genialny pomysł... Serio... Czyzbys ogladal film Łowca snów... Przed stworzeniem tego dziela?? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi