gregorjan Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Powiem tylko: 1-sze foto na odprężenie (brak elemetów na ocenę:) 2-gie; 3-cie i 4-te na ocenę (render v-ray) Jest to projekt jakiejś kuchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 tekstury leżą a zwłaszcza te na podłodze :) pierwszy obrazek rules :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Gdybym zobaczyl cos takiego w grze to byloby fajnie, ale jako grafika jest cienko. :/ Tekstury do poprawy. Nie wiem czy i proporcje nie sa troche poryckane. Robiles z linijka w reku? :) W pomieszczeniu jest ciemno. Na trzecim obrazku najbardziej mi sie podobaja bloki za oknem. :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Moja rada? Rozwin motyw z pierwszego obrazka, jest dynamiczny kadr, ciekawe pozycje... dorob do tego ideologie i bedzie super git - lepsze niz kolejne "super duper wnetrze" ( to tak na moje pijackie oko ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 super duper WToreK, oglądałeś "Grinders" ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Niet, nieogladalem ;) Ale jak to cos dobrego to daj namiary, szczegolnie w tym momencie, troche sie spilem... Moderatorzy - sorry za chat & off-topic, nie bijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Fajny kaloryfer, ale textury do poprawy! i to wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 Ok dzięki;] WToreK sorry ale nie rozumiem tych waszych graficznych slungów. Co miałeś na myśli mówiąc ideologię:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Np. opis slowny. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 a te bloki za oknem chyba jakies takie popieprzone w czasie i przestrzeni:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 gdyby nie te tekstury ... i tak jak powiedział RA gdyby to pomieszczenie bylo w jakiejs grze to by bylo bardzo ladnie :) niestety tekstury do poprawy ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Obrus stołu mi się nie podoba ... wydaje sie być mało elastyczny ... do tego co już było wielokrotnie nadminiane - tekstury ... ale bardzo mi się podoba mikrofalówka ... czy to LG? Bardzo podobna do takiej jaką ja mam w kuchni :D ... choć wydaje mi się, że ma jaśniejsze dwuczęściowe guziki (o ile takowe ma ;P) ... oświetlenie też mi jakoś nie podeszło do gustu ... może się nie znam, ale ten błysk na mikrofalówce jest dziwny, skąd źródło tego błysku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 :) front mikrofalówki zrobiłem cyfrówką z fleshem więc od szybki się tak odbiło. Tak to LG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 Takie dwa updaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 :) front mikrofalówki zrobiłem cyfrówką z fleshem więc od szybki się tak odbiło. Tak to LG. Chcesz powiedzieć, że to jest box mający na sobie teksture sfotografowanej mikrofalówki? EEEeee... a mi się podobało bo myślałem, że to wymodelowana mikrofalówka z teksturkami ... a tu? - ehhh... szkoda ... Dałem się oszukać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 te klamki i szafki to też tekstury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Piekarnik to też box z teksturowymi zdjęciami ... tak wygląda ... nie no ... widziałem w tym to "coś" ... teraz moja ocena spadła ... słabo ... ja zawsze myślałem, że w grafice 3D chodzi o modelowanie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 xeav wszystko prócz mikrofali i kuchenki jest wymodelowane:) Hunter ja też tak myślę..ale model miał przedstawiać mniej więcej meble w kuchni po remoncie u znajomego, dlatego nie męczyłem się zbytnio nad urządzeniami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 [...] Hunter[...] TU JEST HUNTER - WIDZISZ RÓŻNICE? :P [...]ale model miał przedstawiać mniej więcej meble w kuchni po remoncie u znajomego, dlatego nie męczyłem się zbytnio nad urządzeniami:) Buuuuuuuu... przedstawiać - przedstawia ... co nie zmienia faktu, że słabo ... klameczki szafek są jakieś dziwne ... tekstura drewna przy zlewie jest jakaś dziwna jak i sąsiedniej szafeczki po prawej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Hu(n)ter fajna gra:D... gregorjan nie przejmuj sie na mnie tez najezdzaja ze wsadzam texture 2paca zamiast go modelowac:P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi