Napisano 11 Sierpień 200519 l Powiem tylko: 1-sze foto na odprężenie (brak elemetów na ocenę:) 2-gie; 3-cie i 4-te na ocenę (render v-ray) Jest to projekt jakiejś kuchni.
Napisano 11 Sierpień 200519 l Gdybym zobaczyl cos takiego w grze to byloby fajnie, ale jako grafika jest cienko. :/ Tekstury do poprawy. Nie wiem czy i proporcje nie sa troche poryckane. Robiles z linijka w reku? :) W pomieszczeniu jest ciemno. Na trzecim obrazku najbardziej mi sie podobaja bloki za oknem. :D pozdrawiam
Napisano 11 Sierpień 200519 l Moja rada? Rozwin motyw z pierwszego obrazka, jest dynamiczny kadr, ciekawe pozycje... dorob do tego ideologie i bedzie super git - lepsze niz kolejne "super duper wnetrze" ( to tak na moje pijackie oko )
Napisano 11 Sierpień 200519 l Niet, nieogladalem ;) Ale jak to cos dobrego to daj namiary, szczegolnie w tym momencie, troche sie spilem... Moderatorzy - sorry za chat & off-topic, nie bijcie
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor Ok dzięki;] WToreK sorry ale nie rozumiem tych waszych graficznych slungów. Co miałeś na myśli mówiąc ideologię:)?
Napisano 12 Sierpień 200519 l a te bloki za oknem chyba jakies takie popieprzone w czasie i przestrzeni:D:D
Napisano 12 Sierpień 200519 l gdyby nie te tekstury ... i tak jak powiedział RA gdyby to pomieszczenie bylo w jakiejs grze to by bylo bardzo ladnie :) niestety tekstury do poprawy ;) pozdrawiam
Napisano 12 Sierpień 200519 l Obrus stołu mi się nie podoba ... wydaje sie być mało elastyczny ... do tego co już było wielokrotnie nadminiane - tekstury ... ale bardzo mi się podoba mikrofalówka ... czy to LG? Bardzo podobna do takiej jaką ja mam w kuchni :D ... choć wydaje mi się, że ma jaśniejsze dwuczęściowe guziki (o ile takowe ma ;P) ... oświetlenie też mi jakoś nie podeszło do gustu ... może się nie znam, ale ten błysk na mikrofalówce jest dziwny, skąd źródło tego błysku?
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor :) front mikrofalówki zrobiłem cyfrówką z fleshem więc od szybki się tak odbiło. Tak to LG.
Napisano 12 Sierpień 200519 l :) front mikrofalówki zrobiłem cyfrówką z fleshem więc od szybki się tak odbiło. Tak to LG. Chcesz powiedzieć, że to jest box mający na sobie teksture sfotografowanej mikrofalówki? EEEeee... a mi się podobało bo myślałem, że to wymodelowana mikrofalówka z teksturkami ... a tu? - ehhh... szkoda ... Dałem się oszukać :P
Napisano 12 Sierpień 200519 l Piekarnik to też box z teksturowymi zdjęciami ... tak wygląda ... nie no ... widziałem w tym to "coś" ... teraz moja ocena spadła ... słabo ... ja zawsze myślałem, że w grafice 3D chodzi o modelowanie :|
Napisano 13 Sierpień 200519 l Autor xeav wszystko prócz mikrofali i kuchenki jest wymodelowane:) Hunter ja też tak myślę..ale model miał przedstawiać mniej więcej meble w kuchni po remoncie u znajomego, dlatego nie męczyłem się zbytnio nad urządzeniami:)
Napisano 13 Sierpień 200519 l [...] Hunter[...] TU JEST HUNTER - WIDZISZ RÓŻNICE? :P [...]ale model miał przedstawiać mniej więcej meble w kuchni po remoncie u znajomego, dlatego nie męczyłem się zbytnio nad urządzeniami:) Buuuuuuuu... przedstawiać - przedstawia ... co nie zmienia faktu, że słabo ... klameczki szafek są jakieś dziwne ... tekstura drewna przy zlewie jest jakaś dziwna jak i sąsiedniej szafeczki po prawej ...
Napisano 13 Sierpień 200519 l Hu(n)ter fajna gra:D... gregorjan nie przejmuj sie na mnie tez najezdzaja ze wsadzam texture 2paca zamiast go modelowac:P pozdr