Pablonardo Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 kilka moich starych szkicy, jeden nowy...adama to jużnie mogę skończyć od ponad roku:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Kruk Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 manga jest boska, są błędy ale mi to nieprzeszkadza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 ten mangowy szkic to widziaem bodajże w 1 z wydań kawaii lub animegaido - twój??? co do reszty cieżko cokolwiek powiedzieć - przydałoby sie zróżnicowanie grubości i przejrzystości linii. giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 3 z lewej fajny - zwłaszcza ta głowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 ten mangowy szkic to widziaem bodajże w 1 z wydań kawaii... giorgione wróce do domu to sprawdzę :D Ogólnie mi się podobają, ciekawie wykonane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 z tego co pamiętam to tąmange rysowałęm 4 lata temu, chciałem sięnauczyć tego stylu rysowania, wiec kolega przyniósł mi jakieś wycinki z gazet:/ z takimi włąsnie paniami...i co tu dużo mówić zerżnołem:p(ważne że bez kalki:p:p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 proporcje kuleją - zwłaszcza twarzyczka - na 1 i 2 pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2005 myśle że mowy o proporciach twarzy w przypadku mangi nie powinno być bo tam panuje pełna samowolka, co do adama to masz racje giorgione...duużo błedów ma w sobie ta postać, ale pocieszam się tym że to stara praca i teraz bym tak tego nie narysował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Mam Ta PrackĘ Przy Sobie I MÓwie Ci, Że Nie WyszŁa :p :d Nom Ale Ćwicz Szkicowanie I WogÓle Postrzeganie NiektÓrych Zjawisk, Np UŁoŻenie Cieni Na Prostrych Obiektach, Stopniowo Zwiekszajac Poziom Skomplikowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Ciekawa jest ta glowa po prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 nie widzę refera ale jade: w pierwszej pracy pani ma za krótkie ręce.(wyprostowana dłoń człowiekowi siega palcami do połowy uda, a ta dziewczyna z trudem po tylniej cześci się może podrapać:P ) w drugiej pracy: 1) za mała dłoń 2) za krótka noga(ta wyprostowana) 2) za duze oko do szkiców się nie przyczepiam bo fajne i tak samo design maski;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi