Napisano 11 Sierpień 200519 l kilka moich starych szkicy, jeden nowy...adama to jużnie mogę skończyć od ponad roku:p
Napisano 12 Sierpień 200519 l ten mangowy szkic to widziaem bodajże w 1 z wydań kawaii lub animegaido - twój??? co do reszty cieżko cokolwiek powiedzieć - przydałoby sie zróżnicowanie grubości i przejrzystości linii. giorgione
Napisano 12 Sierpień 200519 l ten mangowy szkic to widziaem bodajże w 1 z wydań kawaii... giorgione wróce do domu to sprawdzę :D Ogólnie mi się podobają, ciekawie wykonane :)
Napisano 12 Sierpień 200519 l Autor z tego co pamiętam to tąmange rysowałęm 4 lata temu, chciałem sięnauczyć tego stylu rysowania, wiec kolega przyniósł mi jakieś wycinki z gazet:/ z takimi włąsnie paniami...i co tu dużo mówić zerżnołem:p(ważne że bez kalki:p:p)
Napisano 13 Sierpień 200519 l Autor myśle że mowy o proporciach twarzy w przypadku mangi nie powinno być bo tam panuje pełna samowolka, co do adama to masz racje giorgione...duużo błedów ma w sobie ta postać, ale pocieszam się tym że to stara praca i teraz bym tak tego nie narysował
Napisano 13 Sierpień 200519 l Mam Ta PrackĘ Przy Sobie I MÓwie Ci, Że Nie WyszŁa :p :d Nom Ale Ćwicz Szkicowanie I WogÓle Postrzeganie NiektÓrych Zjawisk, Np UŁoŻenie Cieni Na Prostrych Obiektach, Stopniowo Zwiekszajac Poziom Skomplikowania :)
Napisano 13 Sierpień 200519 l nie widzę refera ale jade: w pierwszej pracy pani ma za krótkie ręce.(wyprostowana dłoń człowiekowi siega palcami do połowy uda, a ta dziewczyna z trudem po tylniej cześci się może podrapać:P ) w drugiej pracy: 1) za mała dłoń 2) za krótka noga(ta wyprostowana) 2) za duze oko do szkiców się nie przyczepiam bo fajne i tak samo design maski;)