Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ten mangowy szkic to widziaem bodajże w 1 z wydań kawaii lub animegaido - twój???

co do reszty cieżko cokolwiek powiedzieć - przydałoby sie zróżnicowanie grubości i przejrzystości linii.

giorgione

Napisano
ten mangowy szkic to widziaem bodajże w 1 z wydań kawaii...

giorgione

wróce do domu to sprawdzę :D

Ogólnie mi się podobają, ciekawie wykonane :)

Napisano
  • Autor

z tego co pamiętam to tąmange rysowałęm 4 lata temu, chciałem sięnauczyć tego stylu rysowania, wiec kolega przyniósł mi jakieś wycinki z gazet:/ z takimi włąsnie paniami...i co tu dużo mówić zerżnołem:p(ważne że bez kalki:p:p)

Napisano
  • Autor

myśle że mowy o proporciach twarzy w przypadku mangi nie powinno być bo tam panuje pełna samowolka, co do adama to masz racje giorgione...duużo błedów ma w sobie ta postać, ale pocieszam się tym że to stara praca i teraz bym tak tego nie narysował

Napisano

Mam Ta PrackĘ Przy Sobie I MÓwie Ci, Że Nie WyszŁa :p :d

Nom Ale Ćwicz Szkicowanie I WogÓle Postrzeganie NiektÓrych Zjawisk, Np UŁoŻenie Cieni Na Prostrych Obiektach, Stopniowo Zwiekszajac Poziom Skomplikowania :)

Napisano

nie widzę refera ale jade: w pierwszej pracy pani ma za krótkie ręce.(wyprostowana dłoń człowiekowi siega palcami do połowy uda, a ta dziewczyna z trudem po tylniej cześci się może podrapać:P )

w drugiej pracy: 1) za mała dłoń 2) za krótka noga(ta wyprostowana) 2) za duze oko

do szkiców się nie przyczepiam bo fajne i tak samo design maski;)