Napisano 30 Grudzień 200519 l mintrill wlasnie mialo to tak wygladac :) jak ja siedze na lapku a wlsanie siedze to nie wlaczam lampki i uzyskalem na tym renderze to co chcialem :) no ale kazdy robi jak mu tam pasuje
Napisano 30 Grudzień 200519 l To jest właśnie niewielka wada maxwella - to co jest rzeczywiste nie zawsze jest piękne. hehe, ale wymyśłiłem :D
Napisano 21 Styczeń 200619 l haha:> dobre! Nowy RC juz zaczyna jakoś wyglądac;) Ale dalej czekam na ostateczną wersję.
Napisano 24 Styczeń 200619 l nie moj render ale wrzuce zeby mozna bylo zobaczyc mozliwosci nowego material editor ;)
Napisano 25 Styczeń 200619 l Witam, Oto model Marko Dabrovic'a Sponza wg Maxwell'a. Już mi się czekać nie chciało. ;) Po 2h szumy kiepsko znikały.
Napisano 25 Styczeń 200619 l znam ta scenke jest zajebista, ale gdzie sa texturki ?? by o iwle razy wiecej lepiej wygladalo :)
Napisano 27 Styczeń 200619 l zrobiłem wczoraj szybką scenkę aby pobawic sie Maxwellem. Oto dwa rendery. Oba ok. 9h. No tak nie zmnieniłem nazwy pliku. Jak mądrze. W każdym razie będę dodawać jeszcze nowe rzeczy do scenki aby ją zagęścić.
Napisano 27 Styczeń 200619 l no ciemno :), i nie ma o takich texturek, ktore az sie same prosza :), a ten noise mozesz zwalczyc neat image + photoshop
Napisano 27 Styczeń 200619 l Tekstur nie ma, bo jeszcze walczę z modelem aby dodać jeszcze co nie co. Jak ktos chce to moge tu wrzucić .obj'a to sie pobawi.