Altus Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Stara nieskonczona kamerka. Chcialem ja kiedys dokonczyc, wiec dokonczylem. Nie siedzialem przy maxie przez 1,5 miesiaca i troche jestem teraz w szoku :))) 3d studio max 7 + Vray + PS 7 (rano zamienie render na wiekszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 srednoi to wyszło - niebieski kolor skopany :P i troche z amocne światło ;) 3/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 szczerze? Jakbyś nie powiedział to bym nie wiedział że to kamerka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Podzielam zdanie hindusa, moze oprocz oceny... dalbym wyzsza. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2005 srednoi to wyszło - niebieski kolor skopany :P i troche z amocne światło ;) 3/6 Musze prosic o wyrozumialosc, w tym momencie pracuje na komputerze brata ktoremu sie zepsul monitor i ma teraz 15", 10 letni zastepczy znaleziony przed domem :)) Dlatego kolorki sa niezabardzo :(( szczerze? Jakbyś nie powiedział to bym nie wiedział że to kamerka :P Robilem ja na wzor podobnej kamerki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 i kolory też mogłeś dać takie same... średnio / słabo przez kolory i oświetlenie. niebieski strasznie się zlewa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 szalu nie ma i te kolory tak jak pisali koledzy wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi