Piterus_123 Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 niestety mam teraz ograniczony dostep do neta wiec wzuce tylko to, stara juz skonczylem tylko niemam jak wzucic screanow bo sa na drugim kompie na drugim koncu miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 narazie spoko tylko cos ten znaczek na przodzie dziwnie wyszedł :P aha chy ta góra tak powinna byc zgrana z resztą ? mam na mysli ten kawałek co tak odstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 powiem Ci ze genialnie tym zModelerkiem wymiatasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Zrobisz czasami jakiś błąd?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Narazie nieleźle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 sorry ze tak malo ale niemam czasu bo mam remont i pracuje po 12 godzin dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Troszke małe postępy czekam na dalsze rendery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 powoli ci to idzie ;) ale fajnei sie zapowiada - pokaż siatke (cikawosc ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 fajnie fajnie ja jak skoncze landrovera i stara 266 mam zamiar wziąść się za ciężarowe volvo bo będzie mi potrzebne do troche większej produkcji Pozdrawiam i z uwagą śledzę postępy ... miłej pracy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 no no ... ostro dajesz, tylko go skończ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Swietne, zycze powodzenia w dalszym modelowaniu. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 No teraz postępy są widoczne.... widze że mocno dbasz o szczegoły:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Masakra :D :D :D Woooow pikne jak dal mnie :) Cudowne :) Widze, że Zmod już w najmniejszym paluszku ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 troche screanow z wersji beta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi