Napisano 16 Sierpień 200519 l Załączam ostatnio skończony rysunek, całość wraz ze wstępnym szkicem powstała w PS`ie. Pozdrawiam
Napisano 16 Sierpień 200519 l Te kontury strasznie spłaszczyły postać... i przez to cień na piersiach bez kontur sprawił, że wyglądająjakoś nie tak... Pozatym z dłońmi coś się dzieje nie tak - palce są niekształtne. Do reszty nie mam większych zastrzeżeń ;). ...w sumie w tej pracy najbardziej podoba ten tribal na jej brzuchu :P.
Napisano 16 Sierpień 200519 l Fajnie narysowana postać i fajne tatuaże. Ale można by trochę dodać cienia tu i tam, albo ewentualnie kontrasty poprawić, bo póki co jakoś płasko wyszło (szczególnie piersi :| )
Napisano 16 Sierpień 200519 l Moim zdaniem masz fajny styl!! ale uwarzam tak jak moi poprzednicy że wypadało by wprowadzić troche przestrzeni w ten rysunek - na piersiach wieksze wypukłości i może gdzieś jakiś gustowny cień na modelce! Pozdro, czymaj tak dalej!!
Napisano 16 Sierpień 200519 l Mi tez sie podoba.Podejzewam ze autor chcial uzyskac komiksowy styl, dlatego jest tak ubogo cieniowana.W okolicach biustu jest plasko zapewne dlatego ze niema faldek na ubranku.
Napisano 16 Sierpień 200519 l ooo tuningowana babka z winylami :P wszystko fajnie tylko brzydka ta szmata na piersiach :/
Napisano 18 Sierpień 200519 l Jak dla mnie trochę płaska na klacie ;D. Poza tym jest OK. Czekamy na jeszcze :P
Napisano 18 Sierpień 200519 l zdecydowanie niezgadzam się z przedmówcami. Tej pracy nie brakuje przestrzeni, jej brakuje płaskości. Wy chcielibyście wszystkie przestrzenne, a płaskie jest złe? ta praca powinna pójść w totalne spłaszczenie i zsyntetysowanie. Zrezygnuj z cieniowania, bo nie jest tam potrzebne, skup się wyłącznie na konturze i zacznij go różnicować bo narazie jest "drut" - wszędzie ta sama grubość. Pomysł z ornamentem to chyba dobry kierunek (niekoniecznie jako tatuaz). No i te plamy w tle są bez sensu. Spróbuj totalnie wszystko uproiścić.... a co do tematyki...coż tendencyjna ta blondyna-mandaryna.... Powodzenia