Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

a taką tam felge zarzucam i jak? później poleci w większej rozdzielczosci tyle że troche to sie renderuje

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zaje-ładna scenka, mi by tu pasowały jeszcze takie prześwietlenia od światła przenikającego przez gałęzie drzew :)

Napisano
  • Autor

gregoriane to nei tło :) a co do gałezi to całkeim dobry pomysł :)

Napisano

heh...falga wypas...to teraz możesz wziąść się za jakąś niezłął furke :) może jakiegoś Oldtimera?? :D

pozdro...

Napisano
  • Autor

view rate 120 sec rate 100

shade rate min -3 max 0

image sampling control min 1 max 1

Napisano

Jak zwykle z klasą- zapalniczki są super ,co do podłoża świetnie dobrane - super to wygląda - co do światła - wygląda nie żle ale coś mi nie pasuje tylko jeszcze nie wiem co??

Co ja się czepiam - jest super.

A co do felgi to poprostu słów nie mam - rewelacja.

Pozdrawiam.

Napisano

[boje się] rwelka ja nicni e,mowei zatkalo mnie spoko fela zapalniczke super i zabojczo to wyglada fajne cienie przy zapalniczkach :) zmien tlo np na jakis marmurek albo cos?

Napisano

SCORPI JESTEŚ BOGIEM :D :D :D

jaki kolwiek komentarz jest zbedny :)

Wez jakas ksiazke napisz o 3D Studio !!

Pozdro

[piwo]

Napisano

heheh scorpi .... hmm nie bede szalal....i nie bede gadal tam ze jestes bogiem czy stworca czy jeszcze tam kims wiekszym....

Powiem tylko ze ucze sie maxa dopiero i chcialbym dotrzec do twojego poziomu.......ale wiem ze to bedzie bardzo trudne.......:D bo narazie jestes chyba no nie wiem czy najlepszy na forum ale napewno w czolowce.....

A zatem tak dalej a kto wie moze doczekamy sie \"KATEDRA -2 \" co ty na to??

POZDRO :]:]

Napisano
  • Autor

:| no cuż... ciesze że wam sie podoba :| :D co do katedry to juz mysłaałem o dużeja nimacji ale nie wiem jescze co dokładnie :) a i niedługo coś tu jeszcze zarzuce : / heh dzieki to :)

Napisano

Scorpi....wsystko ladnie piekne...ale powiedz...kiedy sie wezmiesz za jakis powazny projekt?? a nie caly czas tekie poboczne objekty??

pozdr

Napisano
  • Autor

no cóż trzeba meić pomysł na projekt a ja go narazie nie mam... ale zanim wpade na pomysł moge szliwować to co umiem...

Napisano

SCORPI PISZ KSIAZKE !!!!!!!!

ALBO NAPISZ CHOC JEDEN TUTEK !!

:D hehe ale sie podjaralem :D [pokazal jezyk]

Napisano

Te zapalary to ten sam model co kiedys robiles, czy zrobiles je od nowa?

Napisano
  • Autor

no od czasu do czasu przysiaduje przy tym statku.. tutaj kolanka jescze nie dokończone... będą w większej rozczelczości i troche jescze trzeba poprawić... ale co sądzicie o tym? a co do zapalniczek to tak

Napisano

jesus gdyby nie rajty to bym powiedzial ze to zdjecie nie wiem czy to bylo zamierzone ale czy te rajty nie za bardzo odbijaja swiatlo (szczegolnie na gorze)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

hm no moge przerobić na rajty :) to miały być buty [lol2] faktycznie chyba psują całą scene..

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności