mnemon Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Poprostu koncept terenowego wozu rebeli. http://www.digart.pl/zoom.php?id=216039&dwnl=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 o kurde!. Full wypasik. Serio. Tylko bym go troche skrócił, bo wyglada jak spłaszczony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 śpiesz sie spiesz bo czasu mało ;) fajowo wo to wygląda - mam tylko nadziejeże scena będzie większa :P witamy w bitwie i powodzenia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 18 Sierpień 2005 Share Napisano 18 Sierpień 2005 kola do bani, krzywe ogolnie perspektywa lezy, popracuj nad tym a tak o fajnie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 oooo te same zielone światło:) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake! Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 właśnie... skopana perspektywa... środek samochodu sie wypina jakby do góry... popracuj nad okrągłością kół, nad ich rozmiarem i położeniem... środki felg są za bardzo w strone przodu samochodu (efekt głębokości ci nie wypalił:P ) i w zderzaku środkowe z tych trzech podtrzymadełek jest za bardzo w lewo.... i ja bym jeszcze troche podniósł przednią szybe od zewnątrz do góry... jak na razie nei wiem co jeszzce, bo sie nie przyglądałem... czekam na koniec:D :] pracuj ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 Czesc!Dzieki za opinie i sugestie, a ja lece dalej z koksem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_skowron Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 troche pusto narazie... mam nadzieje, ze dodasz jeszcze jakies ciekawe przedmioty, ludzi itp. pozdrawiam i czekam na kolejne updaty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2005 narazie powoli klaruje sie sprawa nadwozia: http://img296.imageshack.us/my.php?image=warmachine1kopia5df.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 mam male problemy z kalibracja monitora, duzy rozrzut jasnosci obrazka miedzy sszopem a winda...ehh...bawilem sie wiec kolorem jak narazie. http://img78.imageshack.us/my.php?image=warmachine1kopia2ad.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marluk Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 całkiem sympatycznie zrobiłeś odbicie słońca na lakierze, fajnie kolorystycznie. Zrób koniecznie coś z tylnym błotnikiem, bo nie trzyma perspektywy, przez co koło wydaję się krzywe. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2005 troche tu namodzilem ostatnio: http://img334.imageshack.us/my.php?image=warmachine2kopia0tx.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marluk Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 już jest lepiej z tylnym błotnikiem, ale jeszcze podetnij go więcej, bo jeszcze trochę nie trzyma perspektywy. Pozatym cień miniguna nawet ze światłem padającym z góry nie będzie się w taki sposób rozkładał na drzwiach. Cień zrób pod skosem w dół w lewą stronę (/), opadającym lekko na tłoczenie przedniego błotnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Nie trzyma sie troche tzw. kupy - kiepsko u ciebie z perspektywa, przykladow moznaby mnozyc niemal w nieskonczonosc - co zreszta zrobili poprzednicy. Slabo skonstruowanej pracy nie uratuje niestety calkiem calkiem kolorowanie i fajne uchwycenie faktur samochodu. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2005 dzieki za szczere slowa thirdeye, i reszcie za niezawsze mile acz konstruktywne,szkoda moich sil na nieudana prace wiec koncze juz ten wątek.bede kibicowal reszcie, tymczasem dziekuje za uwage i do zobaczenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weedlog Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Ty weź nie przeginaj proszę. Pracka nie jest totalnie do bani. Ja swoją mogłem zrobić od nowa to Ty możesz swoją poprawić. Do roboty gamoniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 W sumie to nie chcialem absolutnie cie zniechecic. Weedlog ma racje - nie przeginaj, nie jestesmy w przedszkolu - nie ma sie co obrazac, zabierac zabawek i zmykac do innej piaskownicy. Praca nie jest zla - potrzeba jej troche uwagi a nie opuszczenia. Mam nadzieje ze mimo wszystko nie zrezygnujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 bez przesady, przeciez ja sie nie obrazam chlopaki, poprostu mysle ze wiekszy sens bedzie mialo zrobienie nowej pracy:]pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2005 jednak zmecze tego pikczersa do konca:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 na tym poprzestam i zabieram sie szybko za kosmos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buckey Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Hej, bardzo fajna praca. Czytalem wczesniejsze posty,faktycznie wprawne oko wynajdzie jakies bledy, ale pierwsze wrazenie jest pozytywne. Niektore efekty odbic karoserii czy ubioru postaci sa bardzo fajne. Czesciowo grafika wydaje mi sie w stylu swietnych wczesniejszych gier 2d Lucas Arts. :) Zwroc uwage np. na cien karabinu na drzwiach... czy nie uwazasz ze powinien byc bardziej rozmyty na brzegach? Cienie auta i postaci sugeruja, ze zrodlo swiatla daje miekkie cienie. I nie poddawaj sie, w koncu uczymy sie na bledach. W przyszlosci nad niektorymi elementami musisz popracowac. ale tez wiele masz juz swietnie opanowanych. :) powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 Ostateczna wersja.Pwiekszylem troche zolnierzy aby zmniejszyc dysproporcje miedzy terenowka i dodalem troche detalu.Dzieki za sledzenie wątku:) http://www.digart.pl/zoom.php?id=216039&dwnl=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Jedziesz z koksem.Można by rozjaśnić troche tą ziemie, jest za ciemna.Nie widać zbytnio cieni rzucanych na ziemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnemon Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 mysle ze to kwestia ustawienia jasnosci monitora, w kazdym razie dzieki:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi