Spielmitmir Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 frontana powierzchnia biurka nie pasuje do reszty blatu (to chyba rozmycie) i widok za oknem od czapy - skoro kamera jest pod takim kątem to na pewno nie byłoby widać w oknie nieba no chyba że mieszkałby gdzieś baaardzo wysoko, a reszta klimatyczna i fajna pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buckey Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 No fajnie, fajnie tylko mi tez brakuje wyrazu twarzy, oczu, to by wymagalo poprawy mysle. No i to niebo za oknem tez, tylko co by moglo byc widac za tym oknem? powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pauloos Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 chyba tupecik mu spadl...;) ja bym sprawdzil pod biurkiem:)) jesli chodzi o konstruktywna krytyke, to swiatlo - trzeba troche popracowac nad swiatlem, ono stworzy odpowiedni klimat, wczesniejsze obrazki ktore mi pokazywales szly w dobrym kierunku lokiec dalej nie poprawiony;> chce zobaczyc ten obrazek wsrod docienionych i nagrodzonych wiec: KEEP WORKING!! paka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2005 ok..w następnej odsłonie będzie z poprawkami a tymczasem zblizenie na głowe ( tupecik dalej pod biurkiem :) ). ..to jest render do nominacji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Mam pytanie mam pytanie !! co chcesz pokazac jego mordka ? bo narazie jest ona bez uczuc. Plus zgadzam sie z poprzednikiem wczesniejsze swiatelko i renderek caly biorka byl inny w moim odczuciu owiele lepszy. Ogolnie pracka mi sie podoba troche dopacowac kilka szczegulow i bedzie miod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 jako ze nie bardzo miałem czas na poprawki i zmiany to render powyzej jest DO NOMINACJI a co uczuć jakie ma pokazywac mordka to jezeli nic nie uda mi się pokazac :) to moze będzie własnie brak uczuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Venom sie uczyl?>>:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pauloos Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 gratuluje nominacji i do roboty!! czekam na update:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 14 Październik 2005 Autor Share Napisano 14 Październik 2005 ok..to jest wersja " dzieciak w klasie" ..tak tylko zeby pokazac....render finalny będzie ponizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 14 Październik 2005 Autor Share Napisano 14 Październik 2005 ..gratulacje dla wszytkich uczestnikow bitwy.. a to FINALNY RENDER: _____________________________ ...A boy closed in the room – he is still forced to learn by his selfish parents who’d like to his son become the genius by all means.For years this guy has been molested by hateful workbooks. This knowledge impresed with aversion reach critical level what suddenly change his mentally and appearance – and transform him to a monster... this is the warning for all which learn too much... _________________________________ 3dsMax 7.0, vRay, Photoshop _________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Grautluje ukończenia pracy :) ten tekst z pierwszego posta jest dla jury czy coś jeszcze dorzucisz ? może coś o technice ? :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 15 Październik 2005 Autor Share Napisano 15 Październik 2005 tak..dzisiaj dopisze tekst dla jury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 gratuluje :) szkoda ze nie ma fryzurki :) ale i tak fajnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 Swietna praca! Bardzo mi sie podoba, nastrojowe swiatlo ;] przypomina mi sie scena z half-life. Na poczatku gry, juz po przybyciu obcych typow zamiast naukowca w jednym z biurowych fotelow zastajemy takiego przyjemniaczka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi