Lucas Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 Nie licząc paru texturek to jest moja pierwsza praca 2D:D. Bardziej robiłem to dla zabawy, rysowane.... myszką... lewą ręką:) (lewą lepiej mi się myszki używa niż prawą:P) w Corel Photo Paint. Czekam na komentarze:D
Phantom Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 hihihi...no comment just drow for fun :D seryjnie nic nie mówie...bo nawet nie mam co...fajne i tyle, więcej takich proshe :D pozdro..
rebuzz Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 eeeeheeee to jest rusek ??:P:P bo tak jakos ma dziwny wyraz twarzy chocby przepity...:D:D i karabin hmm kalasznikow....?? ja sie tam na modelach broni nie znam.....hehe.....:D Fajna pracka ogulem!!!! POZDRO :]:]
Pablo Napisano 24 Czerwiec 2003 Napisano 24 Czerwiec 2003 hmmm nie bede Ci mowil jak to wyglada...bo sam tak rysuje :)))...powiem tylko...pracuj pracuj :)) pozdr
giorgione Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Śmiesznie to wygląda - chyba przez wyraz twarzy, ale przypadł mi do gustu :D:D:D:D:D(przypomina młodzieńcze lata zabawy). Pracuj dalej. :D:D:D:D:D:D
Rekomendowane odpowiedzi