RA Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Efekt mydla to sss... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 hemmm ja bym poszedl raczej w strone jakiegos robota albo jeszcze lepiej jak dasz mu kaptur to bedzie wygladal prawie jak VAN DOOM :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2005 Chciałbym jeszcze zrobić że jak będzie w tym kapturze to będzie padał cień na górną część twarzy. Oczy pozostaną całe białe, które będą świecieć na biało. Jak to zrobię to będę się zastawiać czy by nie dorobić kolejnego kawałka ciała np. tułów.Wszystko wymyślam na bierząco, tak jak z moimi rysunkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 Sorka że nie ma tak długo Update'a, bo mam zwisa twórczego, ale prawdopodobne będzie że dzisiaj albo jutro będzie update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 noto czekam :) Jak na początek nie jest tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 Wydaje mi się że dzisiaj będzie ten update o którym mówiłem bo już znalazłem sposób na to co mnie kłopotało, ale jeszcze jednym problemem będzie oteksturowanie tego bynie było widać tych rozciągnięć, jak będą rozciągnięcia to wybaczcie ponieważ jeszcze nie umiem dobrze teksturować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 O to update, znaczy się to co jest teraz. Dzisiaj będzie jeszcze kolejny update dojdą np. pofałdowania na kapturze, kolor kaptura pewnie będzie zmieniony i jeszcze parę innych rzeczy:) Jutro postaram się dać kolejnego update'a:) Chciałbym mu dodać jeszcze zarost tylko nie mam narzędzi do robienia takich rzeczy, widziałem takie coś (chyba się to nazywało ShagHair) tylko nie wiem skąd można ściągnąć. Czy ktoś wie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Zacznijmy od tego że shaghair nie jest za darmo i jest grpy chaosgropu http://www.chaosgroup.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2005 Kolejny update, w którym został nieco poprawiony kaptur. Myślę co by tu jeszcze dodać, macie jakieś pomysły?? Mam zamiar jeszcze dorobić resztę ciała tylko nie wiem jakie zrobić(chodzi o reszte ubrania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kemil Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Narazie zjamij sie twarzą bo jest za kanciasta. Policzki i nos mi sie nie podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi