sanki Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Na stronie http://www.luxology.com pojawil sie ponadgodzinny film z prezentacji modo 201. Wersja online i do ściągnięcia (620 MB) jest tutaj. Ewentualnie mniejszy plik (ok 200 MB) i prawdopodobnie gorsza jakosc dostepna po zalogowaniu na CG Channel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 ściągnąłem cały, mam w pracy na dysku, w poniedziałek obejżę i się wypowiem :) Sanki - cool avatarek :D:D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 19 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2005 scgianalem obie wersje i jeszcze nie obejrzalem pod wzgledem merytorycznym, ale jakosciowo nie ma jakiejs olbrzymiej roznicy, modo na obu jest rozmazane ;), jedynie w mniejszej wersji jest watermark cg channel e to wsio. Vorek dzienx :-) Edit: Obejrzalem i musze powiedziec ze to co pokazali jest naprawde niezle, poprawione modelowanie i UVW Mapping, dosyc ciekawie rozwiazany sposob mapowania i teksturowania obiektow, system renderingu, dopracowane wyswietlanie viewportow i pare innych bajer. A na koniec pokazali kawaleczek nastepcy modo, czyli nexusa, ktory zapowiada sie jeszcze lepiej. Polecam do wgladu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Mi tam tylko stabilnosci brakuje, mam nadzieje, że tym razem będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redo Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 nexus nie jest nastepca MODO nexus to platforma na ktorej MODO jest zbudowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Czy tylko ja mam kłopoty ze zrozumieniem słów prowadzącego? Tam panował straszny szum i jakkolwiek angielski znam, to rozumiałem jedynie co 2 - 3 słowo... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi