Napisano 19 Sierpień 200519 l Na stronie http://www.luxology.com pojawil sie ponadgodzinny film z prezentacji modo 201. Wersja online i do ściągnięcia (620 MB) jest tutaj. Ewentualnie mniejszy plik (ok 200 MB) i prawdopodobnie gorsza jakosc dostepna po zalogowaniu na CG Channel.
Napisano 19 Sierpień 200519 l ściągnąłem cały, mam w pracy na dysku, w poniedziałek obejżę i się wypowiem :) Sanki - cool avatarek :D:D Pozdrawiam
Napisano 19 Sierpień 200519 l Autor scgianalem obie wersje i jeszcze nie obejrzalem pod wzgledem merytorycznym, ale jakosciowo nie ma jakiejs olbrzymiej roznicy, modo na obu jest rozmazane ;), jedynie w mniejszej wersji jest watermark cg channel e to wsio. Vorek dzienx :-) Edit: Obejrzalem i musze powiedziec ze to co pokazali jest naprawde niezle, poprawione modelowanie i UVW Mapping, dosyc ciekawie rozwiazany sposob mapowania i teksturowania obiektow, system renderingu, dopracowane wyswietlanie viewportow i pare innych bajer. A na koniec pokazali kawaleczek nastepcy modo, czyli nexusa, ktory zapowiada sie jeszcze lepiej. Polecam do wgladu :-)
Napisano 20 Sierpień 200519 l Mi tam tylko stabilnosci brakuje, mam nadzieje, że tym razem będzie lepiej.
Napisano 22 Sierpień 200519 l nexus nie jest nastepca MODO nexus to platforma na ktorej MODO jest zbudowane
Napisano 26 Sierpień 200519 l Czy tylko ja mam kłopoty ze zrozumieniem słów prowadzącego? Tam panował straszny szum i jakkolwiek angielski znam, to rozumiałem jedynie co 2 - 3 słowo... :(