Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na wstepie powiem ze dopiero zaczynam zabawe z photoszopem, badzcie wiec wyrozumiali. ;)

Moj problem polega na tym, ze 2d sie nigdzie nie uczylem, wiec robie pewnie mase glupich bledow oczywistych dla znawcow 2d :/

Ale to nic :] , licze na wasza pomoc i konstruktywna krytyke.

Szkic przedstawia chwile smierci wojownika...

Technika: Pencil Tool (z Potoszopa)

Czas: ok 1h 30min (dlugo.. ale jak na poczatkujacego, mnie zadowala)

Materialy referencyjne: wyobraznia ;)

Pozdrawiam.

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cholera świetne...podoba mi się...klimat jest...kolor krwi jakoś nie pasuje do reszty...ale mi się podoba...jako akcent :) bardzo fajne...ale :P poprawił bym szczegółowość pracy...sam samuraj...mało szczegółowy, i na 1 rzut oka wygląda cholernie grubo...ale po głebszym wpatrzeniu widze kolano...widzisz mało go widać...i troche to myli widza :D a co do Miecza...nigdy nie widziałem tak prostej katany...:)

ale ogólnie...pomysł, wykonanie...klimat zasługuje na uwage...świetna praca...toche poprawek i może być cudna :D

pozdro...

Posted

Dzieki za opinie.

Troche zmienilem sama poze samuraja... poniewaz dzieki prostym testom fizycznym (w pokoju na dywanie) stwierdzilem ze poprzednia poza byla dosc niemozliwa ;)

Pozdrawiam.

Posted

o wiele lepiej...oczywiście że ta poza była by możliwa...ale trzeba było by zmienić topic z \"dying\" na coś bardziej nie smacznego :P...świetna praca...widze że miecza żeś poprawił git :) mógłbyś dodać jeszcze element grozy...znaczy się...pokazać jego oczy (złe, rozwścieczone) w cieniu...mocnym cieniu...ale to as you wish :D

pozdro...

Posted

Imo mogla by byc troche wieksza roznica pomiedzy powietrzem a ta oswietlona polanka. Drugi jest do przodu, z tym ze jak koledzy mowia, przydalo by sie jeszcze podostrzyc, podmalowac samego samuraia. No i ta czerwien... srednio tam lezy, sprobuj ja moze albo dociagnac jako wyrazna plame, albo zrobic czarno biala. A ogolnie bardzo klimatyczne wrazenie robi.

Posted

mogłbyś zrobić jeszcze pare drzew w głebi...tam gdzie jest biało...wtedy dodatkowo zyskałbys na klimacie...samym ułożeniem światła na głowe samuraja :)

pozdro...