husky Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 wiec to jest tak siedzialem w wolnej chwili nad photoshopem i wyszlo 'COS" hehe mi sie nawet to widzi ale poddaje to waszej ocenie :-) moze wy nie macie tak porytych mozgofff :-) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 do mnie nie przemawia:)..ale fikusne to to takie dosc:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 fajny gorny prawy rog!:-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 cool fajnie namalowales apokalipse :] hemmm prawy gorny rog wraz z jego swiatlem to obraz Boga ktory w gniewie spuszcza na grzesznikow ognista komete [tu nawiazanie do gwiazdy ktora byla nad miejscem gdzie rodzil sie Jezus co bylo zapowiedzia pozniejszych zdarzen] po lewej stronie mamy gore lodowa czyli pod wplywem wybuchu i ciepla nastapi efekt cieplarniany ...dalej mamy zarys piramidy jest przezroczysty czyli autor chce nam pokazac ze nasza cywilizacja pod wplywem tego zdarzenia zginie i zniknie jak wszystkie wielkie...[mogl bym napisac referat ale mi sie nie chce :D] pozdro 666 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 podpisuje się pod wypowiedzią rowra, też to odrazu zobaczyłem :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaVader-książe zabawek Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 rowr, aleś literatury dopisał! Prawdziwy z Ciebie demiurg - zrobiłeś coś z niczego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 rowr...pogratulowac wyobrazni...powienies sie wziasc za pisarstwo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 no praca piękna a ile roboty w nią włożyłeś :p a tak seria to nawet nie wiem co to jest, chyba jakieś plamy, moze oleju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
husky Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 hmmmmm podoba mi sie to z apokalipsa :-) hehe dobre bardzo tworcze :-) hehe junior plamy oleju nie sa tego koloru no chyba ze masz na mysli farby olejne :P pozdroffki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi