Napisano 21 Sierpień 200519 l wiec to jest tak siedzialem w wolnej chwili nad photoshopem i wyszlo 'COS" hehe mi sie nawet to widzi ale poddaje to waszej ocenie :-) moze wy nie macie tak porytych mozgofff :-) hehe
Napisano 21 Sierpień 200519 l cool fajnie namalowales apokalipse :] hemmm prawy gorny rog wraz z jego swiatlem to obraz Boga ktory w gniewie spuszcza na grzesznikow ognista komete [tu nawiazanie do gwiazdy ktora byla nad miejscem gdzie rodzil sie Jezus co bylo zapowiedzia pozniejszych zdarzen] po lewej stronie mamy gore lodowa czyli pod wplywem wybuchu i ciepla nastapi efekt cieplarniany ...dalej mamy zarys piramidy jest przezroczysty czyli autor chce nam pokazac ze nasza cywilizacja pod wplywem tego zdarzenia zginie i zniknie jak wszystkie wielkie...[mogl bym napisac referat ale mi sie nie chce :D] pozdro 666 :)
Napisano 21 Sierpień 200519 l rowr, aleś literatury dopisał! Prawdziwy z Ciebie demiurg - zrobiłeś coś z niczego :]
Napisano 21 Sierpień 200519 l no praca piękna a ile roboty w nią włożyłeś :p a tak seria to nawet nie wiem co to jest, chyba jakieś plamy, moze oleju?
Napisano 22 Sierpień 200519 l Autor hmmmmm podoba mi sie to z apokalipsa :-) hehe dobre bardzo tworcze :-) hehe junior plamy oleju nie sa tego koloru no chyba ze masz na mysli farby olejne :P pozdroffki