Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

wiec to jest tak siedzialem w wolnej chwili nad photoshopem i wyszlo 'COS" hehe mi sie nawet to widzi ale poddaje to waszej ocenie :-) moze wy nie macie tak porytych mozgofff :-) hehe

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

cool fajnie namalowales apokalipse :] hemmm prawy gorny rog wraz z jego swiatlem to obraz Boga ktory w gniewie spuszcza na grzesznikow ognista komete [tu nawiazanie do gwiazdy ktora byla nad miejscem gdzie rodzil sie Jezus co bylo zapowiedzia pozniejszych zdarzen] po lewej stronie mamy gore lodowa czyli pod wplywem wybuchu i ciepla nastapi efekt cieplarniany ...dalej mamy zarys piramidy jest przezroczysty czyli autor chce nam pokazac ze nasza cywilizacja pod wplywem tego zdarzenia zginie i zniknie jak wszystkie wielkie...[mogl bym napisac referat ale mi sie nie chce :D]

pozdro 666 :)

Napisano

podpisuje się pod wypowiedzią rowra, też to odrazu zobaczyłem :D:D

Napisano

rowr...pogratulowac wyobrazni...powienies sie wziasc za pisarstwo:D

Napisano

no praca piękna a ile roboty w nią włożyłeś :p a tak seria to nawet nie wiem co to jest, chyba jakieś plamy, moze oleju?

Napisano
  • Autor

hmmmmm podoba mi sie to z apokalipsa :-) hehe dobre bardzo tworcze :-) hehe junior plamy oleju nie sa tego koloru no chyba ze masz na mysli farby olejne :P pozdroffki