misiekhc Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Witam, w koncu moge pokazac nasze filmy, konkretnie jeden na razie (dzieki Leru!), Filmik opowiada o prowincjonalnym gangu, ktorego boss zamieniony zostaje w nocy we francuza... tutaj jest link: http://www.olsztyn.mm.pl/~leru/draka2.avi i kilka skrinow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 wymiękam :o :o :] extra wyszło - powiedz jaką to kamerą kręciliście - zwykła cyfrówka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Witam... widze ze sobie poradziles juz z serwerem :) Filmik obejrzalem i sie usmialem. Fajna amatorska produkcja (cos w stylu bulgarski poscig...czy jakos tak) z duza iloscia krwi, czyli to co wszyscy normalni ludzie lubia najbardziej :D. Podobal mi sie motyw w fabryce hehe . Powidz mi jak zrobiles ten efekt krwi (malowany) klatka po klatce czy masz jakis inny sposob na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heybo Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Ja jestem zachwycony tym filmem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 misiekhc -> obejrzałem to jeszcze raz omijając sceny przemocy i normalnie super extra. Dlatego mi się nie podobały bo są IMHO za długie. Uciąć te sceny o 3/4, dać trochę więcej rozbrajających dialogów i tekstów ("nie chcę mieć brat francuza" :]) i jest super :) Odniesienia do "Pulp Fiction" są zamierzone czy to tylko zbieg okoliczności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2005 Siema i pozdro wszystkim z pragi... hindus = zwykla cyfrowka mellodeque = to nie mial byc niemy film ani czarno bialy jest dokladnie taki jaki chcielismy zrobic superoko = krew i malowana poklatkowo i sok buraczany hehe heybo = pozdrawiam i sie ciesze leru = jeszce raz dzieki a do pulp fiction to pewnie ze zamierzone ale to tylko kilka ´´smaczkow´´ pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 hehe bardzo fajne:) gratuluje projektu usmialem sie ta sikajaca krew to jak z mortala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tattoo Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Wszystko świetnie, ale dla mnie zadużo czerpaliście ze SKURCZ`a.(orginalności więcej;) +za krew Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 konkretnie gdzie czerpalismy ze skurcza? skurcz jest dla nas swego rodzaju kultowa grupa dzieki ktorej zaczelismy sobie robic swoje filmiki ale sie nie wzorujemy na nich, pewnie powiesz ze wasy i okulary... czy skurcz pierwszy uzywal wasow z kozucha? czy pierwsi krecili filmy o tematyce gangstersko-policyjno-strzelajacej? przeciez odglosy naparzania tez nie skurcz wymyslil (widziales filmy karate z 70 lat?), ok podawanie reki z odglosem to pierwsze widzialem w skurczu i jest dobrym pomyslem i co by duzo gadac pasuje wszedzie i robi fajne rzeczy to wrzucamy po skurczu ale generalnie reszta jest od nas i uwazam ze teraz mamy inny styl niz skurcz jedynie szmaty podobne :D,zreszta co tu duzo gadac, kazdy film offowy o tematyce z pistoletami bedzie porownany do bulgarsiego poscigu i innych wypasionych prodykcyj warszawaikow, tak wiec pozdr i juz nie gadam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heybo Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 dla mnie wypas.duzo b. dobrych zwrotów akcji. zresztą co tu duzo mówić..fakt faktem..mozna się pzryczepiać zawsze w nieskończoność..ale o co chodzi?? nie wszyscy muszą lubić.Ja podziwiam i gratuluję..ukończenia.Bo skończyć to jest najtrudniej.I za to brawa. A film 07-zgłoś się to co?! też wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Ze skurczem mi sie kojarzy jak cholera, ale co sie usmialem to moje :DD "Noo?!...z moim bratem?!...hmm...bede za pięć minut" wymiata :DD bullet time rulez ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi