Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

A co mi tam... Przynajmniej mnie zjedziecie :P (po raz kolejny :D)..

Postanowi艂em wreszcie zmieni膰 layout mojego portfolia, bo poprzedni by艂 do bani..

Osi膮gn膮艂em prawie taki efekt jaki mnie interesowa艂 :) Ale IMO nie jest najgorzej :D Wiem, 偶e niekt贸re momenty ma艂o czytelne, no i troszk臋 utraci艂a ca艂o艣膰 na kompresji JPG..

Zapraszam:

http://chris3d.prv.pl/

Prosz臋 o baaardzo konstruktywn膮 krytyk臋..

Pozdro!

• Odpowiedzi 13
  • Wy艣wietle艅 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No napewnoe lepiej ni偶 by艂o :)

Moje rady:

T艂o powinno by膰 kolorystycznie zbli偶one do stronki a wok贸l g艂贸wnej tabelki ze stronk膮 mo偶esz np. zrobi膰 bia艂膮 ramk臋 (chocia偶 bez te偶 mog艂o by dobrze wygl膮da膰

Menu jest absolutnie nie czytelne, mo偶e by tak bia艂e ?

Ten fotomonta偶 na topie, jaki艣 taki bez pomys艂u, powrzucane obiekty

Nie przepadam za wyr贸wnywaniem do 艣rodka, zw艂aszcza w takich dzia艂ach jak "o mnie" Nie wygl膮da to najlepiej

"There's not really a lot to say here..." - antyreklama ????

No i te reklamy, dobre portfolio nie mo偶e ime膰 takich "ozdobnik贸w" :)

Stara艂em si臋 najkonstruktywniej jak mog臋 :)

Pozdrawiam

Napisano

No ogolnie bardzo ql :) ale...

-mi pod firefoxem cznionka w dzialach interferuje na tym tle

-lepiej by to wygladalo jakby cala ramka byla na middle ustawiona

-aha no i tlo jakies koniecznie z bialym wyglada jak nieskonczona

pozatym ok prosto i rzeczowo :)

Napisano
  • Autor

A wi臋c...

T艂o powinno by膰 kolorystycznie zbli偶one do stronki a wok贸l g艂贸wnej tabelki ze stronk膮 mo偶esz np. zrobi膰 bia艂膮 ramk臋 (chocia偶 bez te偶 mog艂o by dobrze wygl膮da膰

- A no faktycznie z tym bia艂ym nie wygl膮da najlepiej.. Pobawie si臋 nied艂ugo :)

Menu jest absolutnie nie czytelne, mo偶e by tak bia艂e ?

- Masz na my艣li bia艂e t艂o w menu, czy bia艂膮 czcionk臋? Ewentualnie czcionk膮 mog臋 si臋 pobawi膰, bo og贸lnej konstrukcji ju偶 nie ruszam :)

Ten fotomonta偶 na topie, jaki艣 taki bez pomys艂u, powrzucane obiekty

- Nie mia艂em pomys艂u co innego tam da膰 :) A tak jest przynajmniej jaki艣 podgl膮dzik prac :P

Nie przepadam za wyr贸wnywaniem do 艣rodka, zw艂aszcza w takich dzia艂ach jak "o mnie" Nie wygl膮da to najlepiej

- No nie wiem... Ja za to jestem fanem centra :D... Zobacze jak wygl膮da z wyr贸wnaniem do lewej..

"There's not really a lot to say here..." - antyreklama ????

- Poprostu nie chcia艂o mi si臋 rozpisywa膰 ze wzgl臋du na moje lenistwo i braki w angielskim :) No bo faktycznie co b臋d臋 si臋 rozpisywa艂 o sobie? :P Portfolia nie kr臋c膮 panienek :D

No i te reklamy, dobre portfolio nie mo偶e ime膰 takich "ozdobnik贸w" :)

- To ju偶 nie ode mnie zale偶y - reklamy s膮 automatycznie generowane przez PRV.PL...

Stara艂em si臋 najkonstruktywniej jak mog臋 :)

- Wysz艂o Ci super! :D

-------------------------------------------------------------------

-mi pod firefoxem cznionka w dzialach interferuje na tym tle

- No nie tylko na firefoxie.. Hmm.. A偶 tak bardzo to przeszkadza? Mo偶e bia艂a czcionka by tu wygl膮da艂a lepiej...

-lepiej by to wygladalo jakby cala ramka byla na middle ustawiona

- A wyt艂umacz dok艂adniej o co chodzi, bom niekumaty :)

-aha no i tlo jakies koniecznie z bialym wyglada jak nieskonczona

- Czytaj moj膮 pierwsz膮 odpowied藕 Vorkowi :)

pozatym ok prosto i rzeczowo :)

- A no dzi臋kuje bardzo :)

-------------------------------------------------------------------

Takiej krytyki w艂a艣nie potrzebuje :) I wanna more! LOL :D

Pozdro!

Napisano

- Masz na my艣li bia艂e t艂o w menu, czy bia艂膮 czcionk臋?

Mam namy艣li czarn膮 czcionk臋 z bia艂ym konturem, normalnie jest to dobry zabieg ale nie przy tej wielko艣ci czcionki, antilaias i kompresja sprawi艂y 偶e nie da si臋 tego czyta膰, mo偶e spr贸buj bez anti-aliasu.

- Poprostu nie chcia艂o mi si臋 rozpisywa膰 ze wzgl臋du na moje lenistwo i braki w angielskim :) No bo faktycznie co b臋d臋 si臋 rozpisywa艂 o sobie? :P Portfolia nie kr臋c膮 panienek :D

Czasami klient lubi wiedzie膰 z kima ma doczynienia, niech to b臋dzie taki Twoje cv (ew. mo偶esz zrobi膰 wersj臋 do pobrania) A je偶eli nie chcesz to przynajmniej wywal ten text o kt贸rym wspomnia艂臋m, to brzmi jak: "Jestem zupe艂nie nieinteresuj膮cym cz艂owiekiem i tak w zasadzie nie zawracaj sobie mn膮 g艂owy" :)

Pozdrawiam

Napisano

middle w sensie ze to co teraz masz wsadzasz w tabelke i wyrownojesz do srodka w pionie [vertykalnie]. W tym momencie stronka jest top, czyli jakby przyczepiona do g贸ry przegl膮darki, niewiem jak to w innych rodzialkach wyglada ale u mnie troche smiesznie tzn. duzy bialy asymetryczny pasek niczego na dole. Moze to sprawa gustu ale jednak sugerowa艂bym to wysrodkowanie.

pozdrowka :)

Napisano

Ewentualnie, mo偶na by da膰 margines na g贸rze, 偶eby stronka tak nie przylegal膮 do g贸rnej kraw臋dzi przegl膮darki

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Heh, a to podczepienie u g贸ry zrobilem celowo :P Pomysle jeszcze o tym...

BTW. Poprawi艂em ju偶 stronk臋 pod wzgl臋dem graficznym.. Teraz powinno by膰 lepiej. Teraz jeszcze tylko zmiana tre艣ci wg. "widzi mi si臋" Vorka :D

pozdro!

Napisano

No ju偶 jest lepiej :) Odrzu przyjemniej si臋 ogl膮da. Ca艂y kolorek stronki podpasowa艂 bym jednak pod odcie艅 t艂a (tylko ja艣niejszy) ale to tylko moje kolejne widzi-mi-si臋 :D

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Ju偶 poprawi艂em "About me" :D

Vorek -> Hmm... No niewiem teraz.. Nie chce mi si臋 ju偶 :D Mo偶e jak znajde woln膮 chwilke, troch臋 ambicji i samozaparcia... :P

Pozdro!

Napisano

Zrob wersje 3.0, ale tym razem skromniejsza. ;)

Troche mniej wstawek i bardziej klasyczna typografia.

Tyle ode mnie. :D

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Kto艣 co艣 powiedzia艂, czy to tylko msze w ko艣ciele 偶ydowskim wyg艂aszaj膮? :D

LOL :)

Dzi臋ki za szczero艣膰 RAbin :)

Specjalnie dla Ciebie wersja 3.0.. Prosto, stylowo i z gustem.

http://ru178.internetdsl.tpnet.pl/~chris/port.gif

Sorki, ale nie mog艂em si臋 powstrzyma膰 :D Tak serio - Mo偶e faktycznie troszke przebajrowane, ale mi si臋 takie podoba.. Ka偶dy ma sw贸j gust, normalne :)

Pozdro!

Napisano

Jak mam byc szczery, to... teraz jest lepiej. :P

Ty mi tu nie podskakuj rocznik 89... pfff. :D

hehe

A tak na serio to... PAX!

Nie wiem jak jest pokoj po zydowsku, ale i tak bym nie mogl tego tu napisac. :P

pozdrawiam

Napisano

oo, ta nowa wersja jest pi臋kna, prosta ale czytelna i estetyczna forma, ciekawie dobrana kolorystyka i niepowtarzalny styl :D Ok koniec 偶art贸w :D

Pozdrawiam

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci