Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ciekawy pomysl ale wstretnie oblesnie ten \"smakolyk\" wyglad az apetyt stracilam ...

super ci to wyszlo efekt \"pfui\" ogromniasty

ladny brud ci wyszedl :)

Napisano

z wyglądu ten smakoły jak mózg wygląda - tylko nie wiem czego -alien czy coś??

ale ogólnie pracka z pomysłem i super wykonanie.

Pozdrawiam.

Napisano

Ono jest śliskie, albo jak kto woli obślizgłe, ale docelowo takie miało być :) Dzięki za wszystkie komentarze i niepozostaje mi nic innego jak życzyć wszystkim (jak to powiedział ślicznie rebuzz)... SMACZNEGO!!!

Napisano

Hmm... displacementa tam nie dawałem, bo dałem już teksturkę na bumpa iwyszłoby na to samo, a fallofa dałem do mix\'a w kanał diffuse. Eden-3d, to są płuca nałogowego palacza ;)

Napisano

jak to są płuca to ja raczej mysle ze powinny byc chropowate i z pecherzykami... ale co ja sie znam ........

BTW -------- n1 :D

Gość Połki
Napisano

Bleeeee!! Chciałbyś zjeść coś takiego?[lol][lol] Fajny pomysł i wykonanie[piwo], ale ta potrawa to w sumie wygląda jak galaretka:)

Napisano

Co do wątroby to nic do niej nie mam, bo trudno jest to jednoznacznie określić :P... miało być paskudne i z tego co wiedzę, to chyba jest :) Hehehe... ktoś z rodzinki mi powiedział, że to jest galaretka z utartych, przegniłych bananów :D ... i można by się z tym nawet zgodzić, skoro tutaj Połki mówią że to galaretkowate jest :P

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności