Misic Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 Wiem, pomysł może nieco niesmaczny, ale powiedzcie co o tym myślicie?
rebuzz Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 Powiem krotko: SMACZNEGO !!! BTW. Fajny talerz....:P:P fajna pracka...... POZDRO :]:]
MeG Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 ciekawy pomysl ale wstretnie oblesnie ten \"smakolyk\" wyglad az apetyt stracilam ... super ci to wyszlo efekt \"pfui\" ogromniasty ladny brud ci wyszedl :)
STANEK Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 z wyglądu ten smakoły jak mózg wygląda - tylko nie wiem czego -alien czy coś?? ale ogólnie pracka z pomysłem i super wykonanie. Pozdrawiam.
skovron Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 no no niezle jedzonko :) tak wogole to swietny pomysl !! tylko ono wyglada troche jakby bylo pod jakas folia ale moze to tak mialo wygladac :) super
Misic Napisano 27 Czerwiec 2003 Autor Napisano 27 Czerwiec 2003 Ono jest śliskie, albo jak kto woli obślizgłe, ale docelowo takie miało być :) Dzięki za wszystkie komentarze i niepozostaje mi nic innego jak życzyć wszystkim (jak to powiedział ślicznie rebuzz)... SMACZNEGO!!!
Eden-3d Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 tak wlasnie wyglada watroba nalogowego alkocholika...takrze radze wam przestancie pic po kontach buzony buahahaha
pabulo Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 fajne to ale papu odstaje poziomem od reszty pobaw sie displacementem i fallofem wyjdzie lepiej i jeszcze oblesniej cala reszta cool
Misic Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Napisano 30 Czerwiec 2003 Hmm... displacementa tam nie dawałem, bo dałem już teksturkę na bumpa iwyszłoby na to samo, a fallofa dałem do mix\'a w kanał diffuse. Eden-3d, to są płuca nałogowego palacza ;)
Eden-3d Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 nio faktycznie:) ale watroba napewno wyglada podobnie:)
Yamakasi Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 fajnie ci to wyszlo :) dodaj cos jeszcze do tej pracki bo jakas taka pusta sie zdaje Pozdrawiam
MnC Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 jak to są płuca to ja raczej mysle ze powinny byc chropowate i z pecherzykami... ale co ja sie znam ........ BTW -------- n1 :D
Gość Połki Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 Bleeeee!! Chciałbyś zjeść coś takiego?[lol][lol] Fajny pomysł i wykonanie[piwo], ale ta potrawa to w sumie wygląda jak galaretka:)
Misic Napisano 1 Lipiec 2003 Autor Napisano 1 Lipiec 2003 Co do wątroby to nic do niej nie mam, bo trudno jest to jednoznacznie określić :P... miało być paskudne i z tego co wiedzę, to chyba jest :) Hehehe... ktoś z rodzinki mi powiedział, że to jest galaretka z utartych, przegniłych bananów :D ... i można by się z tym nawet zgodzić, skoro tutaj Połki mówią że to galaretkowate jest :P
Rekomendowane odpowiedzi