Jump to content

Recommended Posts

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciekawy pomysl ale wstretnie oblesnie ten \"smakolyk\" wyglad az apetyt stracilam ...

super ci to wyszlo efekt \"pfui\" ogromniasty

ladny brud ci wyszedl :)

Posted

z wyglądu ten smakoły jak mózg wygląda - tylko nie wiem czego -alien czy coś??

ale ogólnie pracka z pomysłem i super wykonanie.

Pozdrawiam.

Posted

no no niezle jedzonko :) tak wogole to swietny pomysl !! tylko ono wyglada troche jakby bylo pod jakas folia ale moze to tak mialo wygladac :) super

Posted

Ono jest śliskie, albo jak kto woli obślizgłe, ale docelowo takie miało być :) Dzięki za wszystkie komentarze i niepozostaje mi nic innego jak życzyć wszystkim (jak to powiedział ślicznie rebuzz)... SMACZNEGO!!!

Posted

fajne to ale papu odstaje poziomem od reszty pobaw sie displacementem i fallofem wyjdzie lepiej i jeszcze oblesniej

cala reszta cool

Posted

Hmm... displacementa tam nie dawałem, bo dałem już teksturkę na bumpa iwyszłoby na to samo, a fallofa dałem do mix\'a w kanał diffuse. Eden-3d, to są płuca nałogowego palacza ;)

Posted

jak to są płuca to ja raczej mysle ze powinny byc chropowate i z pecherzykami... ale co ja sie znam ........

BTW -------- n1 :D

Guest Połki
Posted

Bleeeee!! Chciałbyś zjeść coś takiego?[lol][lol] Fajny pomysł i wykonanie[piwo], ale ta potrawa to w sumie wygląda jak galaretka:)

Posted

Co do wątroby to nic do niej nie mam, bo trudno jest to jednoznacznie określić :P... miało być paskudne i z tego co wiedzę, to chyba jest :) Hehehe... ktoś z rodzinki mi powiedział, że to jest galaretka z utartych, przegniłych bananów :D ... i można by się z tym nawet zgodzić, skoro tutaj Połki mówią że to galaretkowate jest :P

• Create New...

Important Information

We are using cookies. Read about our Privacy Policy