Napisano 26 Czerwiec 200321 l Powiem krotko: SMACZNEGO !!! BTW. Fajny talerz....:P:P fajna pracka...... POZDRO :]:]
Napisano 26 Czerwiec 200321 l ciekawy pomysl ale wstretnie oblesnie ten \"smakolyk\" wyglad az apetyt stracilam ... super ci to wyszlo efekt \"pfui\" ogromniasty ladny brud ci wyszedl :)
Napisano 26 Czerwiec 200321 l z wyglądu ten smakoły jak mózg wygląda - tylko nie wiem czego -alien czy coś?? ale ogólnie pracka z pomysłem i super wykonanie. Pozdrawiam.
Napisano 27 Czerwiec 200321 l no no niezle jedzonko :) tak wogole to swietny pomysl !! tylko ono wyglada troche jakby bylo pod jakas folia ale moze to tak mialo wygladac :) super
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Autor Ono jest śliskie, albo jak kto woli obślizgłe, ale docelowo takie miało być :) Dzięki za wszystkie komentarze i niepozostaje mi nic innego jak życzyć wszystkim (jak to powiedział ślicznie rebuzz)... SMACZNEGO!!!
Napisano 30 Czerwiec 200321 l tak wlasnie wyglada watroba nalogowego alkocholika...takrze radze wam przestancie pic po kontach buzony buahahaha
Napisano 30 Czerwiec 200321 l fajne to ale papu odstaje poziomem od reszty pobaw sie displacementem i fallofem wyjdzie lepiej i jeszcze oblesniej cala reszta cool
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Autor Hmm... displacementa tam nie dawałem, bo dałem już teksturkę na bumpa iwyszłoby na to samo, a fallofa dałem do mix\'a w kanał diffuse. Eden-3d, to są płuca nałogowego palacza ;)
Napisano 1 Lipiec 200321 l fajnie ci to wyszlo :) dodaj cos jeszcze do tej pracki bo jakas taka pusta sie zdaje Pozdrawiam
Napisano 1 Lipiec 200321 l jak to są płuca to ja raczej mysle ze powinny byc chropowate i z pecherzykami... ale co ja sie znam ........ BTW -------- n1 :D
Napisano 1 Lipiec 200321 l Bleeeee!! Chciałbyś zjeść coś takiego?[lol][lol] Fajny pomysł i wykonanie[piwo], ale ta potrawa to w sumie wygląda jak galaretka:)
Napisano 1 Lipiec 200321 l Autor Co do wątroby to nic do niej nie mam, bo trudno jest to jednoznacznie określić :P... miało być paskudne i z tego co wiedzę, to chyba jest :) Hehehe... ktoś z rodzinki mi powiedział, że to jest galaretka z utartych, przegniłych bananów :D ... i można by się z tym nawet zgodzić, skoro tutaj Połki mówią że to galaretkowate jest :P