Napisano 24 Sierpień 200519 l Witam, Pokoj ma przypominac klimatem chinskie wnetrze, czy mi sie udalo ocencie :) Soft: Max6, Vray 1.0.costam, PS Hard: P4 3GHz HT (Prescott), 1GB RAM, GF FX 6200 Oba rendery trwaly troche ponad godzine .:: RENDER 1 ::. .:: RENDER 2 ::. pozdro... P.S. Wlasnie zauwazylem ze na LCD w pracy wyglada troche za jasno, w domu (tez LCD) bylo ok :/
Napisano 24 Sierpień 200519 l ...ale to chyba było w WIPie a co do pokoju to przypomina chińskie :) może trochę proporcje skopane 8/10
Napisano 24 Sierpień 200519 l Hmm linki nie działają... wyskakuje błąd : "420 przekroczony limit transferu" więc niestety nie mogę ocenić :(
Napisano 26 Sierpień 200519 l Teraz wszedłem i linki działają, a sądząc po błędzie pewnie zależy kiedy się wchodzi... rano jest mniejszy ruch na sieci :] Co do pracy to bardzo mi się podoba. Tylko ten krzaczek po lewej jest jakiś nienaturalny (nie wiem czemu, coś w nim jest dziwnego...) i miejscami widać ziarno ale cała reszta prezentuje się świetnie. Nie znam się na kulturze wschodu więc nie mogę ocenić czy jest to poprawne pod względem wystroju wnętrz. pozdrawiam
Napisano 26 Sierpień 200519 l całość wygląda ładnie i przyjemnie, ale ten krzaczor po lewej faktycznie jakby wypadał z tej doniczki. i jeszcze jedno - wiesz co znacza te wszyskie chinskie znaczki? ;)
Napisano 26 Sierpień 200519 l OMG ale ty masz sprzęt :D | Pokoik niezły ale od Wipa to sie chyba nie wiele zmieniło :>