t0m3k Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Witam, Pokoj ma przypominac klimatem chinskie wnetrze, czy mi sie udalo ocencie :) Soft: Max6, Vray 1.0.costam, PS Hard: P4 3GHz HT (Prescott), 1GB RAM, GF FX 6200 Oba rendery trwaly troche ponad godzine .:: RENDER 1 ::. .:: RENDER 2 ::. pozdro... P.S. Wlasnie zauwazylem ze na LCD w pracy wyglada troche za jasno, w domu (tez LCD) bylo ok :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 już nam to pokazywałeś chyba nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 ...ale to chyba było w WIPie a co do pokoju to przypomina chińskie :) może trochę proporcje skopane 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2005 bylo w WIP teraz jest w FW ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kronos Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Hmm linki nie działają... wyskakuje błąd : "420 przekroczony limit transferu" więc niestety nie mogę ocenić :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2005 mi sie laduja :| jak komus nie wchodza to niech napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 mam to samo co kronos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kronos Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Teraz wszedłem i linki działają, a sądząc po błędzie pewnie zależy kiedy się wchodzi... rano jest mniejszy ruch na sieci :] Co do pracy to bardzo mi się podoba. Tylko ten krzaczek po lewej jest jakiś nienaturalny (nie wiem czemu, coś w nim jest dziwnego...) i miejscami widać ziarno ale cała reszta prezentuje się świetnie. Nie znam się na kulturze wschodu więc nie mogę ocenić czy jest to poprawne pod względem wystroju wnętrz. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 całość wygląda ładnie i przyjemnie, ale ten krzaczor po lewej faktycznie jakby wypadał z tej doniczki. i jeszcze jedno - wiesz co znacza te wszyskie chinskie znaczki? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 OMG ale ty masz sprzęt :D | Pokoik niezły ale od Wipa to sie chyba nie wiele zmieniło :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi