Skip to content

GoD - terminy, miejsca, itd... (krysztaly lorien)

Featured Replies

zalozylem ten thread, glownie po to zeby zapytac sie jak najlepiej poprowadzic nastepnego GoDa (na razie nie przewiduje... ale niedlugo...)?

Odpowiedzi:

1.IRC

2.GG

3.CHAT(jakikolwiek)

4.OTHER :)(jesli ktos ma jakies pomyusly walic, dopisze).

Prosze pisac co by najbardziej odpowiadalo...

• Replies 21
  • Views 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

GG lub czat...nawet ten na max3d.pl bo tam tez mozna zrobic odzielny prywanty pokoj...

pozdr

• Author

1. prosze o podawanie 1 odpowiedzi :).

2. moim typem jest chat.

Czat najlepiej w następną niedziele ;P

Ale nawet jak zrobisz jakoś w tygodniu to postaram się dotrzeć (nabliższa kafejka 10km ;P)

IRC na ircnecie (tzn. np. warszawa.ircnet.pl). Powód jest jeden - ZNACZNIE szybsze niźli czat...

Originally posted by giorgione

Ale nie wszyscy mogą mieć irca:(:(:(:(:(

Giorgione

jak to nie :D ?

kazdy moze.

macie link do instalki: INSTALKA

ustawiasz nick w opcjach, wpisujesz na dole

/server wroclaw.ircnet.pl

.. polaczy cie a po tym

/j #3dmax

bede tam na was czekac! :D

czaty suxx..strasznie wolne sa.[killer]

Tylko, ja nie mogę nic instalować na sprzęcie, bo to nie mój komputer, a zgody nie dostanę - nic z tym nie da się zrobić.

:(:(:(:(:(

Giorgione

Giorgi...nie jestes sam :] ja tez nie moge na irca wejsc...nie ze nie moge zainstalowac tylko cos mi blokuje i nie moge sie polaczc...

pozdr

Pablo też mialem ten problem. Są 2 (znane mi) wyjścia:

1.Zmien nick, bo moze ktos juz uzywa takowego

2.Spróbuj sie polączyć przez wszystkie polskie servery (mi tylko wchodzi na Warszawe)

IRC ale wiem, że niektórzy mają (patrz wyżej) problemy :(

IRC - najszybszy i mozna prowadzic dyskusje . a jak ktos pod***dala to zawsze kicka mozna :D

POZDROWY [piwo]

Na czacie też można kicka wyłapać :p Co do problemów z połączeniem to na ircnet.pl (w przeciwieństwie do irc.pl) bany na IP praktycznie nie są zakładane , pozatym można sobie np. zarejestrować nicka (i nikt inny nie będzie mógł go używać) czy nawet cały kanał (i boty stają się zbędne)

Jeśli nie możesz instalować programów to i na to znajdzie się rada - istnieje (i to nie jeden) klient IRC dostępny przez przeglądarke - wtedy IRC niczym się nie różni od czata... jutro go gdzieś zinstaluje w sieci i problem zniknie ;]

• Author

irc-sceptycy przekonani?

ps. mnie nie bedzie na necie od 1 do prawdopodobnie 3 lub troche pozniej(przeprowadzam sie :P)... ale juz potem powininem miec neta... A co do wyjazdow... to prosilbym o wczesniejsze zglaszanie ze sie jedzie gdzies i na ile :).

Obiecany link do \"przeglądarkowego\" klienta IRC - http://urpg.host.sk - program działa za pośrednictwem Javy, więc trzeba zaakceptować certyfikat, aby się połaczyć. Sam aplet to popularny JIRC ze stajni www.jobpilot.com . Miłej zabawy...

NA PROŚBĘ FELAVA CHCIAŁBYM OGŁOSIĆ, IŻ NESTĘPNY GOD ORGANIZOWANY PRZEZE MNIE ODBĘDZIĘ SIĘ JUTRO (NIEDZIELA) O GODZINIE 21 NA KANALE IRC #krysztalylorien WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O PRZYBYCIĘ :D

POZDRAWIAM [piwo]

no i dobrze...bo jush cholera nikt nie wie co ma robić...:) albo tylko ja nie wiem...[hmmm][pomocy]

Chciałbym wszystkich przeprosić za moję drobnę spóźnienie :D

Sorki, ale następny GoD niemógłby byc w jakis normalny dzień pracy o jakiejś normalnej porze?? :P:P:P:P:P:P

Sorki, że tak marudze , ale obecnie nie mogłem się zjawic (ze względu na dzień i porę)

Giorgione