Napisano 26 Czerwiec 200321 l zalozylem ten thread, glownie po to zeby zapytac sie jak najlepiej poprowadzic nastepnego GoDa (na razie nie przewiduje... ale niedlugo...)? Odpowiedzi: 1.IRC 2.GG 3.CHAT(jakikolwiek) 4.OTHER :)(jesli ktos ma jakies pomyusly walic, dopisze). Prosze pisac co by najbardziej odpowiadalo...
Napisano 26 Czerwiec 200321 l GG lub czat...nawet ten na max3d.pl bo tam tez mozna zrobic odzielny prywanty pokoj... pozdr
Napisano 26 Czerwiec 200321 l Czat najlepiej w następną niedziele ;P Ale nawet jak zrobisz jakoś w tygodniu to postaram się dotrzeć (nabliższa kafejka 10km ;P)
Napisano 27 Czerwiec 200321 l IRC na ircnecie (tzn. np. warszawa.ircnet.pl). Powód jest jeden - ZNACZNIE szybsze niźli czat...
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Originally posted by giorgione Ale nie wszyscy mogą mieć irca:(:(:(:(:( Giorgione jak to nie :D ? kazdy moze. macie link do instalki: INSTALKA ustawiasz nick w opcjach, wpisujesz na dole /server wroclaw.ircnet.pl .. polaczy cie a po tym /j #3dmax bede tam na was czekac! :D czaty suxx..strasznie wolne sa.[killer]
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Tylko, ja nie mogę nic instalować na sprzęcie, bo to nie mój komputer, a zgody nie dostanę - nic z tym nie da się zrobić. :(:(:(:(:( Giorgione
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Giorgi...nie jestes sam :] ja tez nie moge na irca wejsc...nie ze nie moge zainstalowac tylko cos mi blokuje i nie moge sie polaczc... pozdr
Napisano 27 Czerwiec 200321 l Pablo też mialem ten problem. Są 2 (znane mi) wyjścia: 1.Zmien nick, bo moze ktos juz uzywa takowego 2.Spróbuj sie polączyć przez wszystkie polskie servery (mi tylko wchodzi na Warszawe)
Napisano 27 Czerwiec 200321 l IRC - najszybszy i mozna prowadzic dyskusje . a jak ktos pod***dala to zawsze kicka mozna :D POZDROWY [piwo]
Napisano 29 Czerwiec 200321 l Na czacie też można kicka wyłapać :p Co do problemów z połączeniem to na ircnet.pl (w przeciwieństwie do irc.pl) bany na IP praktycznie nie są zakładane , pozatym można sobie np. zarejestrować nicka (i nikt inny nie będzie mógł go używać) czy nawet cały kanał (i boty stają się zbędne) Jeśli nie możesz instalować programów to i na to znajdzie się rada - istnieje (i to nie jeden) klient IRC dostępny przez przeglądarke - wtedy IRC niczym się nie różni od czata... jutro go gdzieś zinstaluje w sieci i problem zniknie ;]
Napisano 29 Czerwiec 200321 l Autor irc-sceptycy przekonani? ps. mnie nie bedzie na necie od 1 do prawdopodobnie 3 lub troche pozniej(przeprowadzam sie :P)... ale juz potem powininem miec neta... A co do wyjazdow... to prosilbym o wczesniejsze zglaszanie ze sie jedzie gdzies i na ile :).
Napisano 1 Lipiec 200321 l Obiecany link do \"przeglądarkowego\" klienta IRC - http://urpg.host.sk - program działa za pośrednictwem Javy, więc trzeba zaakceptować certyfikat, aby się połaczyć. Sam aplet to popularny JIRC ze stajni www.jobpilot.com . Miłej zabawy...
Napisano 12 Lipiec 200321 l NA PROŚBĘ FELAVA CHCIAŁBYM OGŁOSIĆ, IŻ NESTĘPNY GOD ORGANIZOWANY PRZEZE MNIE ODBĘDZIĘ SIĘ JUTRO (NIEDZIELA) O GODZINIE 21 NA KANALE IRC #krysztalylorien WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O PRZYBYCIĘ :D POZDRAWIAM [piwo]
Napisano 12 Lipiec 200321 l no i dobrze...bo jush cholera nikt nie wie co ma robić...:) albo tylko ja nie wiem...[hmmm][pomocy]
Napisano 14 Lipiec 200321 l Sorki, ale następny GoD niemógłby byc w jakis normalny dzień pracy o jakiejś normalnej porze?? :P:P:P:P:P:P Sorki, że tak marudze , ale obecnie nie mogłem się zjawic (ze względu na dzień i porę) Giorgione