darkelf Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 zalozylem ten thread, glownie po to zeby zapytac sie jak najlepiej poprowadzic nastepnego GoDa (na razie nie przewiduje... ale niedlugo...)? Odpowiedzi: 1.IRC 2.GG 3.CHAT(jakikolwiek) 4.OTHER :)(jesli ktos ma jakies pomyusly walic, dopisze). Prosze pisac co by najbardziej odpowiadalo...
Pablo Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 GG lub czat...nawet ten na max3d.pl bo tam tez mozna zrobic odzielny prywanty pokoj... pozdr
darkelf Napisano 26 Czerwiec 2003 Autor Napisano 26 Czerwiec 2003 1. prosze o podawanie 1 odpowiedzi :). 2. moim typem jest chat.
giorgione Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 Jestem za 3. CHAT. :D:D:D:D:D:D Giorgione
felav Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 Czat najlepiej w następną niedziele ;P Ale nawet jak zrobisz jakoś w tygodniu to postaram się dotrzeć (nabliższa kafejka 10km ;P)
Phantom Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 ja jestem za...czatem...kiedy kcecie narazie... pozdro...
Vogel Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 IRC na ircnecie (tzn. np. warszawa.ircnet.pl). Powód jest jeden - ZNACZNIE szybsze niźli czat...
giorgione Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Ale nie wszyscy mogą mieć irca:(:(:(:(:( Giorgione
roball Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Originally posted by giorgione Ale nie wszyscy mogą mieć irca:(:(:(:(:( Giorgione jak to nie :D ? kazdy moze. macie link do instalki: INSTALKA ustawiasz nick w opcjach, wpisujesz na dole /server wroclaw.ircnet.pl .. polaczy cie a po tym /j #3dmax bede tam na was czekac! :D czaty suxx..strasznie wolne sa.[killer]
giorgione Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Tylko, ja nie mogę nic instalować na sprzęcie, bo to nie mój komputer, a zgody nie dostanę - nic z tym nie da się zrobić. :(:(:(:(:( Giorgione
Pablo Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Giorgi...nie jestes sam :] ja tez nie moge na irca wejsc...nie ze nie moge zainstalowac tylko cos mi blokuje i nie moge sie polaczc... pozdr
Chris Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Pablo też mialem ten problem. Są 2 (znane mi) wyjścia: 1.Zmien nick, bo moze ktos juz uzywa takowego 2.Spróbuj sie polączyć przez wszystkie polskie servery (mi tylko wchodzi na Warszawe)
RadX Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 IRC ale wiem, że niektórzy mają (patrz wyżej) problemy :(
c00pa Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 IRC - najszybszy i mozna prowadzic dyskusje . a jak ktos pod***dala to zawsze kicka mozna :D POZDROWY [piwo]
Vogel Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 Na czacie też można kicka wyłapać :p Co do problemów z połączeniem to na ircnet.pl (w przeciwieństwie do irc.pl) bany na IP praktycznie nie są zakładane , pozatym można sobie np. zarejestrować nicka (i nikt inny nie będzie mógł go używać) czy nawet cały kanał (i boty stają się zbędne) Jeśli nie możesz instalować programów to i na to znajdzie się rada - istnieje (i to nie jeden) klient IRC dostępny przez przeglądarke - wtedy IRC niczym się nie różni od czata... jutro go gdzieś zinstaluje w sieci i problem zniknie ;]
darkelf Napisano 29 Czerwiec 2003 Autor Napisano 29 Czerwiec 2003 irc-sceptycy przekonani? ps. mnie nie bedzie na necie od 1 do prawdopodobnie 3 lub troche pozniej(przeprowadzam sie :P)... ale juz potem powininem miec neta... A co do wyjazdow... to prosilbym o wczesniejsze zglaszanie ze sie jedzie gdzies i na ile :).
Vogel Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 Obiecany link do \"przeglądarkowego\" klienta IRC - http://urpg.host.sk - program działa za pośrednictwem Javy, więc trzeba zaakceptować certyfikat, aby się połaczyć. Sam aplet to popularny JIRC ze stajni www.jobpilot.com . Miłej zabawy...
RadX Napisano 12 Lipiec 2003 Napisano 12 Lipiec 2003 NA PROŚBĘ FELAVA CHCIAŁBYM OGŁOSIĆ, IŻ NESTĘPNY GOD ORGANIZOWANY PRZEZE MNIE ODBĘDZIĘ SIĘ JUTRO (NIEDZIELA) O GODZINIE 21 NA KANALE IRC #krysztalylorien WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O PRZYBYCIĘ :D POZDRAWIAM [piwo]
Phantom Napisano 12 Lipiec 2003 Napisano 12 Lipiec 2003 no i dobrze...bo jush cholera nikt nie wie co ma robić...:) albo tylko ja nie wiem...[hmmm][pomocy]
RadX Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 Chciałbym wszystkich przeprosić za moję drobnę spóźnienie :D
giorgione Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 Sorki, ale następny GoD niemógłby byc w jakis normalny dzień pracy o jakiejś normalnej porze?? :P:P:P:P:P:P Sorki, że tak marudze , ale obecnie nie mogłem się zjawic (ze względu na dzień i porę) Giorgione
Rekomendowane odpowiedzi