rowr Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 jak w temacie CS3 juz w drodze ... http://www.thinksecret.com/news/0508adobe.html
Chris Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Nom, trochę zalatuje czystą komercją :P Mi tam wystarczy pierwszy CS :) Pozdro!
Vorek Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Ja ciągne jeszcze na siódemce i jak narazie jest ok :) Zobaczymy co czas przyinesie, troche dziwny jest ten podział na wersję standard i premium.
Reanimator Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Szybko sie zabrali za trojke? A na co mieli czekac, skoro wersja powstaje tyle czasu? Komercja? No jasne, ze komercja. Adobe to machina do zarabiania kasy, a nie Caritas.
rowr Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 jak dla mnie photoshop 7 byl calkiem niezly i narazie nie mam zamiaru go zmieniac conajmniej jeszcze przez 24 dni :)
abstract Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 mi tez wystarcza pierwszy CS ale troche mnie denerwuja te szybkie wersje nowych shopow bo zmian nie wnosza za duzo moim zdaniem cs2 mogl wysc jako upgrade do CSa do wersi 8.5 a nie odrazu 9 pozdr......
Reanimator Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Nie denerwuj sie, nie ma obowiazku upgrade`ow;) Ja tez zostaje przy CS, styknie.
Drakula Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 a ja po tym, jak zobaczylem ze CS gorzej czyta duze pliki uznalem, ze zostaje przy 7 i nie przesiade sie, dopoki nie bedzie jakiegos mega skoku technicznego :P
Reanimator Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Gorzej czyta? Znaczy pixele sa rozmazane i poprzestawiane, tak? ;) A tak serio - czy ktos z "siodemkowiczow" uzywa fullscreena? Bo ja sobie nie wyobrazam zycia bez tegoż i nie wiem jak mozna uzywac jeszcze siodemi, ktora jest uposledzona w temacie ;)
Rekomendowane odpowiedzi