Pawelkos Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Jako ze WIP stanal w miejscu i jako ze juz mam go dosc wiec uznalem ze juz czas umiescic go w finished, wiec jesli sa jakies bledy i niedociagniecia to tylko i wylacznie z waszej winy ;) (joke) Zachecam do ogladania i komentowania:
mrkrzysiek Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Mi się podoba tylko mogłeś zrobić więcej różnic miedzy obiema wersjami a nie tylko felgi i kolor zmieniłeś :) Pozdro.
xeav Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 w miejscu zetknięcia kolorów powstają jakieś buble
Diesel Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 uuu... te felgi tego pomarańczowego busa nie pasują i troche mało ciekawa ta scenka
Bubu Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 hmm jakoś mi nie podchodzą obydwie wersje, ale..................................... Wielki +++++++++++ za koniec :) No w sumie nie cały(czyt. shaderki), ale zawsze coś :D
miwt Napisano 27 Sierpień 2005 Napisano 27 Sierpień 2005 piekniutkie vw...:p...ten niebieski ladniejszy
Knysha Napisano 27 Sierpień 2005 Napisano 27 Sierpień 2005 A co to za dziwne cienie nad linia koloru oO? Btw. popraw temat! >=X
Pawelkos Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Napisano 1 Wrzesień 2005 dzieki wszystkim za komenty te pochlebne jak i krytyczne, co do sceny to nie miala ona jakas szczegolna, z zalozenia to miala byc taka sesja ala studyjna, a te babole na styku kolorow pojawily sie gdy detachowalem model na czesci no i niestestety vray nie dal sobie juz z tym rady przynajmniej na takich ustawieniach przy ktorych chcialoby mi sie czekac na render Knysha a co nie etak z tym tematem??
Rekomendowane odpowiedzi