Pawelkos Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Jako ze WIP stanal w miejscu i jako ze juz mam go dosc wiec uznalem ze juz czas umiescic go w finished, wiec jesli sa jakies bledy i niedociagniecia to tylko i wylacznie z waszej winy ;) (joke) Zachecam do ogladania i komentowania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Mi się podoba tylko mogłeś zrobić więcej różnic miedzy obiema wersjami a nie tylko felgi i kolor zmieniłeś :) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 w miejscu zetknięcia kolorów powstają jakieś buble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 uuu... te felgi tego pomarańczowego busa nie pasują i troche mało ciekawa ta scenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 Bardzo ładne. Lepszy ten pomarańczowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 hmm jakoś mi nie podchodzą obydwie wersje, ale..................................... Wielki +++++++++++ za koniec :) No w sumie nie cały(czyt. shaderki), ale zawsze coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 piekniutkie vw...:p...ten niebieski ladniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 A co to za dziwne cienie nad linia koloru oO? Btw. popraw temat! >=X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 dzieki wszystkim za komenty te pochlebne jak i krytyczne, co do sceny to nie miala ona jakas szczegolna, z zalozenia to miala byc taka sesja ala studyjna, a te babole na styku kolorow pojawily sie gdy detachowalem model na czesci no i niestestety vray nie dal sobie juz z tym rady przynajmniej na takich ustawieniach przy ktorych chcialoby mi sie czekac na render Knysha a co nie etak z tym tematem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi