Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, niedawno zaczelem moja pierwsza lepsza pracke w maxie, a mianowicie rowerek. Robilem go 3 dni i pozniej przez jakies 1,5 tygodnia go doskonalilem. 2 dni temu jeszcze cos poprawialem i kiedy zapisywalem komp mi sie wylaczyl, bo prąd na chwile wylączyli:( wlaczylem kompa z powrotem i max mi sie nie uruchamial. wiec zainstalowalem go od nowa i wszystko gralo oprucz rowerku:( .

Prosze o pomoc i z gory dzieki :)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 897
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

eh, zapisuj na przyszlosc prace w kilku plikach..u mnie srednio na jeden obiekt jest 30-100 plikow hehe, moze duzo ale jak mi sie cos spartoli w jednym- czasmi tak bywa- to skacze jeden numerek wyzej i sie o nic nie martwie

Napisano

hehehe od 30-100 na pracke to troszke za duzo :p ja zawsze mam jakies dodatkowe zapisy zeby pozniej nie nawalac w kompa ze złosci :)

Napisano

:/ niestety w autobacku ni ma :/ no nic trudno sie mowi na przyszlosc bede pamietal :] zaczne rowra od nowa :) ale jesli ktos zna sposob na odzyskanie poprzedniego to bylbym bardzo wdzieczny :)

Napisano

nie ma takiego sposobu... ja też czasem mam taki kłopot, zdarza się to po wyłączeniu prądu w czasie pracy itp. jedyny sposób to autoback ( nienawidzę tego bo mi zapizuje co pięć minut przez 3 minuty ;-)) a drugi to często zapisywać. dużo daję save'ów i potem mogę wrócić do poprzedniego. pozdr

Napisano
u mnie srednio na jeden obiekt jest 30-100 plikow

hehe u mnie to na moje enzo jest ponad 300:D (ale to bylo kiedys teraz jest jakies 50:D)

ale na inne wozy jest po 300 plikow:D wiem ze duzo ale czuje sie bezpieczniej ;)